avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Mie medicul de familie mi-a scris "apt pentru exercitarea profesiei de grefier" serveste la "concurs". Ca sa fii impacata mai bine te duci luni si iei alta adeverinta medicala. E posibil sa schimbi adeverinta de la dosar pentru ca eu azi am schimbat un act de la dosar. Si luni inclusiv se fac inscrieri, dosarele nefiind trimise inca la Bucuresti.
ok,multumesc,asa am sa fac daca tu spui ca ti-au dat voie sa schimbi acte la dosar nu vad de ce nu as putea sa o fac si eu,sper doar ca domnul de acolo sa ma ajute
Nu e primul dosar pe care il depun si de fiecare data pe adeverinta scrie "clinic sanatos", adev e necesara pt "concurs grefieri", si nu au fost probleme legate de acest lucru...
da,dar numai ca la mine nu scrie decat "clinic sanatos,apt pentru examen"din cate imi amintesc si imi e teama sa nu fie un motiv sa imi respinga dosarul desi ar fi o tampenie de acea ma gandeam sa duc alta luni pe care sa se specifice concurs grefieri si apt pt a exercita functi de grefieri,eu m-am gandit ca daca scrie sanatos si apt e suficient, se deduce ca nu am probleme, nu am stiut ca tr sa si specifice concurs si grefieri
In acest caz, decat sa stai cu un stres, mai bine te duci si iti iei alta si o depui la dosar. spor la invatat!!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)