avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Organizarea e materia ce efectiv mi-a tocat "puterea creierului" de a retine. Evident ca Registrele, 25 la numar, nu am reusit sa le retin pe toate, exceptie facand cele de cateva randuri. De atributiile tuturor categoriilor de grefieri nici numai vorbeeesc... De o saptamana ma ocup de Organizare si asta e ultima zi pe care i-o mai aloc acestei materii. De maine recapitulare la Proceduri si ultimele zile ale lunii le las pt o recapitulare a Organizarii. Multa putere de retinere tuturor si mult spor la a invata.
eu organizarea am invatat-o sub forma de intrebari facute de mine, ce mi s-a parut mie ca este mai important asa retin eu mai usor,pt ca sincer nu pot sa retin totul,sunt prea multe detalii, unele dintre ele nu au nici o importanta(asa zic eu) ,iar atributiile nu l-am invatat decat pe cele ale grefierului de sedinta si registrele doar 3 dintre ele, o sa repet organizarea in ultimele zile, acum sunt la procedura civila am facut intrebari din prima parte si mai am partea speciala,iar la penal am trecut o data prin el dar nu pot sa spun ca l-am invatat,o sa mai trec inca o data dupa ce termin procedura civila si o sa il invat tot sub forma de intrebari
albulescumagda a scris:

Organizarea e materia ce efectiv mi-a tocat "puterea creierului" de a retine. Evident ca Registrele, 25 la numar, nu am reusit sa le retin pe toate, exceptie facand cele de cateva randuri. De atributiile tuturor categoriilor de grefieri nici numai vorbeeesc... De o saptamana ma ocup de Organizare si asta e ultima zi pe care i-o mai aloc acestei materii. De maine recapitulare la Proceduri si ultimele zile ale lunii le las pt o recapitulare a Organizarii. Multa putere de retinere tuturor si mult spor la a invata.

Magda,ai terminat organizarea?daca da,cat timp ti-a luat sa o inveti pe toata?multa bafta in continuare!
Ma deprim cand vad pe unde sunteti voi.eu abia invat la procedura penala.
merge f greu si de asta maine o sa ma apuc si de organizare.
am observat ca subiectele de sinteza la organizare sunt bazate in ultimii ani pe legile 567 si 304.
ati observat si voi asta?
stai linistita,daca am spus ca am terminat cu organizarea si o mai repet doar cu cateva zile inainte asta nu inseamna ca stiu totul,am retinut doar,reper,ce am coniderat eu ca este important si ce s-a dat in anii trecuti, si tot ma mai incurc. Voi cei care ati invatat ,cum procedati,invatati chiar totul la toate trei materiile?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)