avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
eu nu o sa am timp sa invat totul, dar cu siguranta voi citi tot pt ca , in ultimul timp imi tot pica la examene ce n am citit deloc.
ma bucur sa vad ca nu sunt singura care are mari probleme cu organizarea. Stiu ca nu este frumos sa mergi pe principiul "sa moara si capra vecinului", dar la un moment dat credeam ca am eu o problema cu intelegerea acestei materii...In rest la proceduri vad ca suntem toti cam pe acolo. Ideea este ca subiectele trebuie sa aiba un anumit grad de dificultate, ca la 13 pe loc nu vor mai fi subiecte gen precizati care sunt masurile preventive si durata acestora...

Magda,ai terminat organizarea?daca da,cat timp ti-a luat sa o inveti pe toata?multa bafta in continuare!

Da am terminat-o. In jur de 7-8 zile(cate 6-7 ore pe zi). Dar clar mai am nevoie de o recapitulare in ultimele zile ale lunii.
Anul asta dau si eu prima data admitere la SNG. Examenul de pe 1 septembrie nu se da la SNG?
Mihai_0405 a scris:

Anul asta dau si eu prima data admitere la SNG. Examenul de pe 1 septembrie nu se da la SNG?

Iti spun foarte sincer ca nu am inteles sensul intrebarii tale.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)