laws23 a scris:
Cei care ati dat examen si anul trecut/in anii anteriori ce sfaturi ne puteti da legat de ziua examenului. Timpul vi s-a parut suficient pentru rezolvarea subiectelor? Ati respectat cate 1h pentru fiecare disciplina? Numele trecut pe lucrare e secretizat ca la bac? Orice alte indicatii ne sunt de folos. :console:
Sfatul meu e sa va pastrati calmul si increderea si sa cititi foarte atent subiectele, sa va concentrati asupra fiecarui cuvant, fiecarei virgule....iar legat de siguranta lucrarilor, va pot spune ca se respecta regulamentul afisat pe site-ul sng.....numele se trece in colt sigilat, spatiile libere la sfarsit sunt barate, paginile numerotate de comisie, semnezi nr de pagini intr-un tabel....iar timpul e mai mult decat suficient, nu sunt subiecte cu raspunsuri ample, trebuie concentrare maxima si sa scrii strict la subiect, nu se punteaza daca scrii in plus. Prin urmare, in momentul de fata, trebuie sa ne focusam pe invatat de calitate, eu am incredere in sistem si stiu ca daca inveti si rezolvi corect subiectele ai sanse reale sa intri.Recunosc ca nu am intrat cand am dat pt ca nu mi-am amintit anumite lucruri si ca nu am fost atenta la rationamentele cu A/F. Bafta tuturor!!!