avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
laws23 a scris:

Cei care ati dat examen si anul trecut/in anii anteriori ce sfaturi ne puteti da legat de ziua examenului. Timpul vi s-a parut suficient pentru rezolvarea subiectelor? Ati respectat cate 1h pentru fiecare disciplina? Numele trecut pe lucrare e secretizat ca la bac? Orice alte indicatii ne sunt de folos. :console:

Sfatul meu e sa va pastrati calmul si increderea si sa cititi foarte atent subiectele, sa va concentrati asupra fiecarui cuvant, fiecarei virgule....iar legat de siguranta lucrarilor, va pot spune ca se respecta regulamentul afisat pe site-ul sng.....numele se trece in colt sigilat, spatiile libere la sfarsit sunt barate, paginile numerotate de comisie, semnezi nr de pagini intr-un tabel....iar timpul e mai mult decat suficient, nu sunt subiecte cu raspunsuri ample, trebuie concentrare maxima si sa scrii strict la subiect, nu se punteaza daca scrii in plus. Prin urmare, in momentul de fata, trebuie sa ne focusam pe invatat de calitate, eu am incredere in sistem si stiu ca daca inveti si rezolvi corect subiectele ai sanse reale sa intri.Recunosc ca nu am intrat cand am dat pt ca nu mi-am amintit anumite lucruri si ca nu am fost atenta la rationamentele cu A/F. Bafta tuturor!!!
Ultima modificare: Vineri, 9 August 2013
begonia25, utilizator
m-am descurajat. am inteles ca pe perioada de 6 luni cat faci sng primesti 890 lei "indemnizatie" si nu ai dreptul la decontarea chiriei..... stie cineva altceva? eu ma gandesc sa-mi retrag dosarul macar sa nu p[ier di cei 350 dati la inscriere. oare mii da inapoi?
"o indemnizaţie lunară de cursant, în cuantum egal cu salariul de bază brut pentru funcţia de grefier debutant, în raport cu nivelul studiilor absolvite"- care stiam ca este in valoare de 800 lei .nu se deconteaza chiria in timpul scolarizarii asa ca e nevoie de un sprijin material si din alta parte.
in legatura cu banii pt taxa de inscriere...probabil iti va trebui un motiv intemeiat pt care nu te mai poti prezenta. mai bine suni la SNG si intrebi.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 August 2013
miraiulia, utilizator
Taxa de concurs se restituie celor care au fost respinsi pt neindeplinirea conditiilor de participare la concurs, precum si candidatilor care se retrag anterior afisarii listelor finale cu rezultatele verificarii indeplinirii conditiilor de participare...adica inainte de 19 august, nu e specificat nimic legat de vre-un motiv...baftaa tuturor la studiu!!
sunt modificari la ROI pe site-ul csm ,trebuie sa le stim?hot.711 publicata in 9-08 2013

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)