avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Eu n-am participat, dar ma intrebam la care concurs te referi? Cel din primavara pt studii medii, sau cel de la Giurgiu pt studii superioare?
Si cred ca s-a mai spus asta, dar noi ne-am cam mutat pe Admitere SNG 2014. Acolo desi suntem ceva mai putini, ai mai multe sanse la un raspuns.
Mă refeream la concursul care a fost acum, pentru acel post pe studii superioare. Am fost tare uimită, când am văzut că la procedură civilă, un candidat a obţinut nota 0,00. Mulţumesc, oricum.
Mă interesa, de fapt, sub ce formă sunt concepute subiectele la un concurs organizat de parchete, dacă sunt ca cele de la curţile de apel.....

Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2013
zizy, utilizator
Eu nu stiu nimic despre el. M-ar fi interesat si pe mine, evident. Unde gasesc informatii? pe ce site? Poti posta un link, ceva?
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2013
rosa_weigand, utilizator
Sigur că da: [ link extern ]

Dar am observat că nu afişează baremurile. Speram să fie cineva pe aici care a susţinut acest concurs.
A, da, deci ala de la Giurgiu. Multumesc pentru link. Vad ca au fost foarte putini participanti, deci si putine sanse sa fie vreunul dintre ei pe forumul asta. S-ar putea sa nu anunte nimic, dar daca e ceva, gasesti mai bine aici: [ link extern ]
Iar din ce am vazut la alte examene de gen se dadeau cate 2 articole(de obicei maricele) la fiecare materie. Daca o fi fost diferit, nu stiu, dar parca astea care tineau de CAB cam asa se dadeau. Iar barem...puncteaza fiecare idee din fiecare alineat. Nu stiu daca iti sunt de ajutor, dar alta varianta cred ca mai e sa vezi pe pereti, daca or fi aviziere cu asa ceva, poate chiar la Curtea de apel sau la parchetul de pe langa.
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2013
rosa_weigand, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)