avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Mulţumesc frumos rosa.:coffee:
Buna tuturor , sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns , si daca s a repetat intrebarea , imi cer scuze . Eu am terminat liceul acum 4 ani , am 23 de ani, ma inscrisesem la drept la Universitatea Nicolae Titulescu din Bucuresti , insa pt ca am ramas insarcinata intre timp si am decis sa pastrez copilul , nu am reusit sa imi continui studiile .. Ma rog , acum el e destul de mare si il voi da la gradinita si as vrea sa ma reapuc de studii , mi ar placea varianta de grefier , deoarece nu stiu daca mai sunt in stare sa iau iar de la cap fac , cu toate ca probabil o voi face candva , si am inteles ca la sng poti da admitere si doar cu studii medii, e adevarat?
E aceeasi admitere ca a celor cu studii sup de specialitate ?

Va multumesc si sper sa primesc un raspuns :)
Cu studii medii poti da examen direct pe post adica la curtea de apel sau la parchetul de pe langa, pt sng nu s-a organizat niciodata examen din cate stiu eu, poate ma insel.
Si inca ceva , daca subiectele de admitere la sng sunt diferite pt cei cu studii medii fata de cei cu studii superioare , poate cineva sa ma ajute cu un exemplu pt ca nu gasesc absolut nimic ..
adriana009 a scris:

Cu studii medii poti da examen direct pe post adica la curtea de apel sau la parchetul de pe langa, pt sng nu s-a organizat niciodata examen din cate stiu eu, poate ma insel.



Scrie la ei pe site aparent ca ar face formare pt cei cu studii medii si pt cei cu alte studii de alta specialitate .. M am omorat cu site ul lor care e deloc pus la zi..

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)