Din pacate este adevarat, anul trecut au fost situatii cand desi erau aprobate posturile pentru a fi scoase la concurs ..ele nu au fost scoase. Ideea e ca atunci cand se solicita aprobare este pentru ca sa se ocupe cat mai repede..sau asa reiese din adresa inaintata catre CSM, pentru a desfasura activitatea in conditii normale. Informatii in acest sens ne-ar putea fi furnizate doar de cei care lucreaza in domeniu si au cat de cat cunostinta de procedura, caci pe net un cadru legal nu gasim, sau mai bine zis ceva clar..si din experienta, cei de la resurse umane nu spun nimic, nu stiu nimic,nu au cunostina de existena posturilor vacante desi DRUO din cadrul curtii de apel au trimis adresa catre CSM, decat sa te uiti pe portal sau pe site unde este cazul..desi nu sunt informatii "confidentiale" sau "secrete" ..ci pur si simplu o informatie banala cu privire la posibilitatea de a scoate sau nu la concurs niste locuri si cu aproximatie cam in cat timp se demareaza procedura, luand in considerare ca exista un aviz CSM in acest sens.
nu cred, posturile pentru sng sunt indisponibilizate de la inceput, curtile de apel nu cer organizarea de concursuri pentru ele
Cum adică de la început? Te rog, explică-mi, că ar foarte ok să nu fie aşa. Eu am văzut pe site-ul CSM-ului lista locurilor vacante pentru cei care au terminat acum SNG-ul , printre care se aflau şi posturile aprobate de CSM anul trecut pentru a fi scoase la concurs, ªi dacă nu au fost scoase pană acum, m-am gândit ca le-au repartizat SNG-ului.