avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Din pacate este adevarat, anul trecut au fost situatii cand desi erau aprobate posturile pentru a fi scoase la concurs ..ele nu au fost scoase. Ideea e ca atunci cand se solicita aprobare este pentru ca sa se ocupe cat mai repede..sau asa reiese din adresa inaintata catre CSM, pentru a desfasura activitatea in conditii normale. Informatii in acest sens ne-ar putea fi furnizate doar de cei care lucreaza in domeniu si au cat de cat cunostinta de procedura, caci pe net un cadru legal nu gasim, sau mai bine zis ceva clar..si din experienta, cei de la resurse umane nu spun nimic, nu stiu nimic,nu au cunostina de existena posturilor vacante desi DRUO din cadrul curtii de apel au trimis adresa catre CSM, decat sa te uiti pe portal sau pe site unde este cazul..desi nu sunt informatii "confidentiale" sau "secrete" ..ci pur si simplu o informatie banala cu privire la posibilitatea de a scoate sau nu la concurs niste locuri si cu aproximatie cam in cat timp se demareaza procedura, luand in considerare ca exista un aviz CSM in acest sens.
Ultima modificare: Vineri, 5 Aprilie 2013
aisa4ever, utilizator
aisa4ever a scris:

Din pacate este adevarat, anul trecut au fost situatii cand desi erau aprobate posturile pentru a fi scoase la concurs ..ele nu au fost scoase. Ideea e ca atunci cand se solicita aprobare este pentru ca sa se ocupe cat mai repede..sau asa reiese din adresa inaintata catre CSM, pentru a desfasura activitatea in conditii normale. Informatii in acest sens ne-ar putea fi furnizate doar de cei care lucreaza in domeniu si au cat de cat cunostinta de procedura, caci pe net un cadru legal nu gasim, sau mai bine zis ceva clar..si din experienta, cei de la resurse umane nu spun nimic, nu stiu nimic,nu au cunostina de existena posturilor vacante desi DRUO din cadrul curtii de apel au trimis adresa catre CSM, decat sa te uiti pe portal sau pe site unde este cazul..desi nu sunt informatii "confidentiale" sau "secrete" ..ci pur si simplu o informatie banala cu privire la posibilitatea de a scoate sau nu la concurs niste locuri si cu aproximatie cam in cat timp se demareaza procedura, luand in considerare ca exista un aviz CSM in acest sens.

Cred că cei de la Resurse Umane ştiu de ce nu le-au scos la concurs,sau dacă or să le scoată la concurs, dar, probabil, ar trebui să ai pe cineva foarte apropiat ca să obţii o astfel de informaţie. Mă gândesc că ar trebui să le scoată luna asta sau cealaltă, că, apoi vine vacanţa şi e mai greu. Vom trăi şi vom vedea...
Am aflat acum de ce nu au fost acele posturi la concurs. Pentru ca au fost repartizate SNG-ului.
nu cred, posturile pentru sng sunt indisponibilizate de la inceput, curtile de apel nu cer organizarea de concursuri pentru ele.
cris1818 a scri:n
nu cred, posturile pentru sng sunt indisponibilizate de la inceput, curtile de apel nu cer organizarea de concursuri pentru ele

Cum adică de la început? Te rog, explică-mi, că ar foarte ok să nu fie aşa. Eu am văzut pe site-ul CSM-ului lista locurilor vacante pentru cei care au terminat acum SNG-ul , printre care se aflau şi posturile aprobate de CSM anul trecut pentru a fi scoase la concurs, ªi dacă nu au fost scoase pană acum, m-am gândit ca le-au repartizat SNG-ului.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)