mariuscs a scris:
M-ai lamurit, eu nu am mai participat la examene de genul .
Deja imi faceam scenarii cum ar trebui scris in 5 minute cu diacritice puse manual de la symbol, dar din mesajele anterioare am inteles ca limba romana o gasim setata , asa ca diacriticele nu mai sunt o mare problema,ai idee daca la curtea de apel buc apar asa cum ai zis si tu primele 3 in continuarea literelor O si P iar ș respectiv ț in continuarea literei L?
Ma faci sa rad:)) .. proba nu dureaza 5 minute, ea contine 2 parti sa zic asa, una in care ti se va da o foaie cu cerinte pe care sa le rezolvi,nimic complicat, adica cerinte in care ti se cere de copiat ceva, de ingrosat, de transcris ceva, in fine chestii simple ce tin de aplicatia word si una de dictare, unde da, pot zice ca e de 5 minute in care scrii dupa dictare, te semnezi si finalizezi prin printat foaia scrisa. Aceasta proba dureaza in medie o jumatate de ora si totul se face cronometrat ca si scrisul (proba teoretica)de altfel.
Partea cu scrisul este o chestiune de autocontrol si de obisnuinta. Cat despre tastaturi au tastaturi diferite in cadrul salii, depinde unde vei fi asezat si peste ce tastatura vei avea noroc sa dai.