miraiulia a scris:
Multumesc pentru raspuns!m am interesat si se pare ca asta e problema.anumite prevederi din cod intra in vigoare din 2016.
Mi s a parut tentant pentru cateva ore anuntul,dar un post e ca si cum n ar fi...iar tematica examenului din iunie e destul de vasta pentru pregatirea mea, din pacate.mai astept pana la toamna.
Spor la invatat!o zi buna!
Este adevarat ca unele prevederi din cod vor intra in vigoare in anul 2016, dar din cate stiu nu prea afecteaza materia propusa in tematica de concurs.
Acum sa revin la lucuri cu adevarat importante:
va rog cu cea mai mare sinceritate si cu cele mai bune intentii sa nu mai puneti astfel problema; si o spun din proprie experienta; tot ce aveti de peirdut pentru o participare la un astfel de concurs este suma de 200 ron ( taxa concurs+ chelutieli obtinere caziere+ cost adeverinta medicala-de se plateste la medicul de familie, cum e in cazul meu); aceasta suma o puteti cheltui in cateva minute pe niste lucruri total nesemnificative ca si cum nu ati fi avut-o. nu aveti nimic de pierdut de participati la astfel de concursuri, ci dimpotriva va fi o experienta buna.
o astfel de atitudine am adoptat si eu in anul precedent, ca nu sunt suficient de pregatita, apoi cand m-am uitat pe subiecte am constatat ca imi erau accesibile si mi-a parut rau ca nu am depus dosar pentru concurs. plus ca pregatirea pentru aceste concursuri include materia si pentru sng, deci nu exista o abatere de la aceasta sau cel putin nu foarte mare, avem materie mai putina la studii medii (cu posibilitate de a sustine examen intern dupa aproximativ un an pentru a ocupa un post cu studii superioare, banuiesc ca aveti cunostinta de procedura in sine) si mai complexa pentru studii superioare, aceasta fiind la fel ca tematica pentru sng in linii mari. eu am procedat la fel si am avut de peirdut, asa ca chiar de nu luati, aveti o experienta critica , cam pe unde va aflati cu invatatul si tot e ceva bun. concurenta mare va fi ... si pe posturile de la sng va fi la fel, este adevarat ca mai mare este pe post direct, fiind locuri mai putine, dar ca la orice concurs trebuie sa ne asumam atat un castig cat si un posibil esec, dar mergem cu gand de reusita.
nu vreau sa fiu inteleasa gresit, dar asa cum mi-am propus ca in acest an sa nu mai repet aceleasi greseli, asa va sfatuiesc si pe voi sa riscati si cum am spus se pierd 200 ron si in plus mereu vom avea un sentiment ca nu suntem suficient de pregatiti, ca de mai era o luna.. sau o saptamana .. sau o zi .. sa mai repetam...
o zi frumoasa, spor la invatat si mult succes tuturor in ceea ce v-ati propus!
[Mesaj editat - 1.2 din regulament: Scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, sau cu alte artificii este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.]