De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
O familie a găsit în cutia poştală două bilete la un concert şi o scrisoare: “Ghici de la cine ?”. Întorcându-se seara târziu de la concert şi-au găsit apartamentul gol, iar de dulap era agăţată o altă scrisoare cu conţinutul: “Ei, aţi ghicit ?
- Cand te lasi de fumat ?
- Tata, imediat cum voi ramane insarcinata, promit sa ma las.
- Fumeaza, fata tatii, fumeaza.
- Doctore, ce a arătat ecografia ?
- O nuntă neplanificată, domnișoară.
După 25 de ani de casatorie, intr-o zi, mi-am privit soția cu tristețe si i-am spus:
- Iubito, acum 25 de ani stăteam cu chirie, aveam o mașina ieftină, dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14” alb-negru, dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani.
Acum, avem o casa mare, o masina grozavă, un pat regal, un TV color cu plasma, dar dorm cu o femeie de 50 de ani. Draga mea, cred ca începem să avem o problemă !
Sotia mea, o femeie ințeleaptă, mi-a răspuns imediat:
- Orice problemă are soluție, dragul meu: tu du-te si caută-ți o blonda sexy de 25 de ani, că eu mă voi ocupa ca să stai din nou cu chirie, să conduci o mașina ieftină si să dormi pe o canapea; exact ca acum 25 de ani ! :sorry:
Soţul şi soţia la restaurant. De soţ se apropie o frumoasă tânără şi fără să spună nimic, îl sărută cu patimă. Soţia furioasă:
- Cine este ?
- Lasă-mă în pace... Acum mă gândesc cum să-i explic cine eşti tu ! :-/
El şi ea, acasă:
- Draga mea, în 3 ore trebuie să ieşim.
- Dar, dragul meu, abia mi-am spălat părul, nu se va usca până atunci !
- Draga mea, pentru cazuri din astea, exista uscător. In cazuri excepţionale, fier de călcat, iar în cazuri extreme foarfeca. Deci alege !
Daca vreti sa aflati neajunsurile unei femei,intalniti-va cu prietenele ei si incercati s-o laudati.
Am angajat o dansatoare exotica pentru ziua fiului meu ! Sotia mea nu a fost deloc incantata... dar e fiul meu, il iubesc si nu implineste in fiecare zi 3 ani !
Doctorii nu recomanda ascultarea fanfarei in pozitia culcat si inconjurat de rude. #-o
Un mecanic-auto ajunge in cer si i se plange Sfantului Petru:
- Cum se poate sa mor la 38 de ani?
- Uite, noi am adunat toate orele de manopera de pe chitantele eliberate de tine si reiese ca ai 90 de ani.
Dintr-un articol de ziar.
''Aseara pe autostrada, soferul Ionescu Ion, de meserie politist, s-a uitat cu o bricheta aprinsa in rezervorul masinii, ca sa vada daca mai are benzina. Mai avea !''
Surprinde-ti ficatul, bea niste apa !
Data viitoare cand iti mai vine sa razi de alegerile nevestei, aminteste-ti ca si tu esti una dintre ele ! ;)
Directorul unui cimitir suna la reprezentanta unei firme de motociclete:
- Cate motociclete ati vandut in ultima saptamana ?
- Cinci bucati.
- A, inseamna ca unul inca se mai plimba…
Doi studenţi.
-Din ce trăieşti ?
-Scriu.
-Ce anume scrii ?
-Acasă, să-mi trimită bani !
- Fiica mea, când ţi-am spus să vii acasă ca şi Cenuşăreasa, m-am gândit că vei veni la ora 24:00 şi nu că vei veni cu un singur pantof şi fără rochie !
O tipa catre un tip :
- Voi scrie deasupra patului meu ca esti un prost ! Sa stie tot orasul. :))
Doctorul intreaba pe o viitoare mama tanara:
- Tatal copilului va fi prezent la nastere ?
- Nu cred.
- De ce ?
- Pai, nu se prea intelege cu sotul meu.
Draga mea, n-am sa uit niciodata noaptea in care sotul meu mi-a descoperit dragostea ! se confeseaza o prietena alteia.
- A fost romantic?
- Aiurea ! A fost groaznic ! M-a snopit in batai si pe mine si pe dragostea mea !
Finala Campionatului European de fotbal. Toate locurile sint ocupate, in afara de unul. Apare un tip si-l intreaba pe cel care statea linga:
- E liber ?
- Da, raspunde tipul.
- Nu pot sa cred... cit de nebun trebuie sa fii ca sa ai un asemenea loc si sa nu vii la meci ?!
... - Adevarul e ca si locul asta e al meu, spune cel de alaturi. Trebuia sa vin cu sotia mea, am fost la toate campionatele incepind din 1982, de cind sintem casatoriti. Din pacate, ea a murit.
- Si nu ati gasit pe nimeni sa va insoteasca, un prieten, un vecin ?
- Nu, sint toti la inmormintare... :innocent:
Cica Bula a hotarat sa plece din Romania cand incepuse sa mearga bine in Romania (perioada boom-ului imobiliar, credite cu buletinul etc). Toti prietenii lui il intrebau: De ce Bula pleci din Romania? Pai zice el: Pe vremea lui Ceausescu era interzisa homosexualitatea, acum e permisa, plec pana nu devine obligatorie!:))
O domnişoară îl întreabă pe Charles Darwin:
- Domnule Darwin, oamenii chiar se trag din maimuţe?
- Da, dar nu vă faceţi griji, dumneavoastră vă trageţi dintr-una drăguţă!
Ziariştii adresează întrebări autorităţilor după jaful secolului:
- Domnule Comisar, la ce concluzii s-a ajuns după primele cercetări la locul faptei?
- Înaintea spargerii, precis hoţul a făcut baie. A lucrat curat.
Între turişti:
- Nu vă supăraţi,cum se spune corect, Panteon sau Fanteon ?
- Fanteon.
- Mulţumesc.
- Cu flăcere.
Dacă ţi se vorbeşte frumos, dacă manânci sau bei gratis, dacă eşti băgat în seamă, nu… n-ai ajuns în rai, a început campania electorală.
La poarta raiului doi barbati. Primul e întrebat :
- Ai păcătuit cu femei?
- Da!
- Ai minţit?
- Da!
- Ai înjurat?
- Da!
- Atunci treci înăuntru, mergi în rai.
- Tu ai păcătuit cu femei?
- Nu, eu sunt evlavios!
- Ai minţit?
- Nu.
- Ai înjurat?
- Nu.
- Atunci mergi în iad.
- Ia stai puţin, prea-sfinte: ăla a băut, a preacurvit, a minţit şi merge în rai şi eu care m-am păzit de toate relele merg în iad?
- Da, pentru că păcatele se iartă iar prostia se plăteşte!
ªeful poliţiei îi ceartă pe doi subordonaţi, cărora le-a scăpat infractorul:
- Cum s-a întâmplat?
- Păi, el o intrat în cinematograf.
- ªi voi?
- Noi văzusem deja filmul ăla!
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)