De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Când va fi totul bine în România ?
... atunci când in România, un poliţist poliglot va ajuta un ţigan ostenit de muncă, să se urce într-un tren cu suspensie magnetică, în care călătoresc funcţionari bugetari bogaţi, antreprenori cinstiţi si pensionari fericiti pentru ca sunt martori la un proces intentat unor politicieni corupţi ! ...
Vorba lui George Pruteanu care spunea candva...
"Sunt absolut de acord cu casatoria intre homosexuali, cu singura conditie ca ambii sa fie politicieni. Tot ceea ce poate contribui la nereproducerea lor este o mare binefacere pentru noi toti !"
Un calugar si o calugarita se ratacesc intr-un viscol. Dupa mult umblat, ajung la o cabana micuta. Epuizati, fac pregatirile pentru a dormi. Erau cateva paturi si un sac de dormit pe jos, dar un singur pat. Fiind un cavaler, el spune:
- Sora, dormiti dv in pat. Eu ma voi culca pe jos in sacul de dormit.
- Frate, mi-e frig.
El desface fermoarul sacului, se ridica, cauta cateva paturi si o inveleste
. Intra din nou in sac si cand inchide ochii ea spune din nou:
- Frate, tot mi-e foarte frig.
El deschide sacul, se ridica din nou, cauta alte paturi, le pune pe ea si se reintoarce in sac. Abia inchide ochii cand ea spune:
- Frate, aproape inghet...
De data asta, el ramane nemiscat si zice:
- Sora, am o idee. Suntem departe de orice fiinta omeneasca, departe de civilizatie. De ce nu facem ca barbatul si nevasta?
- Din partea mea nici o problema, raspunde ea cu voce cocheta.
La care el rosteste urland:
- Atunci da-te jos din pat si cauta-ti tu singura paturi. ;)
Merge un taran la un restaurant cu specific mediteraneean. Vine chelnerul, ii ofera un meniu si dupa o vreme se intoarce:
- Deci, cu ce va servesc?
- Seminte n-aveti?!
- Nu domnule, cum sa avem seminte? Aici servim tot felul de fructe de mare…
- Fructe de mare? Ce e alea?!
- Pai caracatite, homari, stridii, calamari…
- Aaa, si daca astea sunt fructe de mare, inseamna ca ursul, vulpea, lupul- sunt fructe de padure?
Un tip intra intr-o farmacie si le intreaba pe farmaciste:
- Aveti peste?
Farmacistele se uita buimace la el si nu-i raspund nimic.
- Aveti peste?- revine el.
- Domnule, dumneata nu vezi ca aicea este o farmacie?, indrazneste una.
- Eu v-am intrebat daca aveti peste!- insista el.
- Nu domnule, n-avem peste!- raspunde una mai aroganta.
- Atunci, de azi eu sunt pestele vostru .
Un scotian condamnat la spanzuratoare, este vizitat de fiul sau.
- Fiule, vezi ca in spatele casei sunt ingropate 3 pungi cu bani: una pentru mama ta, una pentru tine si a treia o aduci aici.
- Dar ce faci tu cu banii?
- Ii dau la cel ce ma spanzura…
- Lasa-mi mie punga tata, ca te spanzur eu!
Când Dumnezeu a creat căsătoria, i-a promis femeii, că va găsi un bărbat, ideal, în orice colţ al Pământului. După aceea, Dumnezeu, a făcut Pământul...rotund !
Nu-i dificil sa faci fericita o femeie. Un barbat trebuie sa fie doar:
1. un bun prieten
2. partener
3. iubit
4. ca un frate
5. ca un tata
6. ca un sef
7. un electrician
8. un tapiter
9. un mecanic
10. decorator
11. stilist
12. sexolog
13. psiholog
14. exterminator de goange
15. un bun ascultator
16. organizator
17. foarte curat
18. simpatic
19. atletic
20. cald
21. atent
22. galant
23. inteligent
24. simpatic
25. creativ
26.tandru
27. puternic
28. intelegator
29. tolerant
30. prudent
31. ambitios
32. capabil
33. curajos
34. determinat
35. sincer
36. pasional
Fara a uita:
37. sa faca complimente
38. sa iubeasca shoppingul
39. sa fie onest
40. sa foarte bogat
41. sa fie relaxant
42. sa fie fidel
Si de asemenea :
43. sa acorde femeii multa atentie
44. sa-i acorde mult timp
45. sa-i acorde libertate, niciodata sa nu se ingrijoreze unde merge
Si foarte important:
46. niciodata sa nu uite
* zile de nastere
* aniversari
* evenimente organizate de ea.
Cum safaci un barbat fericit ?
1. dezbraca-te
2. da-i mancare.
Casatoria a fost prima forma de leasing: adica iei ceva de care te bucuri si platesti toata viata. Rar se mai gaseste cineva care sa iti preia leasing-ul. :innocent:
Dumnezeule, cat inseamna pentru tine un milion de ani?
- Doar o secunda!…
- Dar un milon de dolari?
- Doar un cent!…
- Pai, atunci, imi dai si mie un cent?…
- Da, desigur!… Asteapta o secunda!…
Doua batranele s-au hotarat sa mearga impreuna in vizita la prietena lor, Marioara. Ajunse acolo, au fost primite cu multa bucurie de catre aceasta si au fost tratate cu o cafeluta. Dupa ce au barfit putin, Marioara le spune:
- Vai, dragele mele am stat atata de vorba si nu v-am facut nici o cafeluta!… Vin acum cu ea!…
Si asa, din uitare in uitare, le-a facut vreo sapte cafelute, pana sa plece.
In drum spre casa, una din ele ii spune celeilalte:
- Ai vazut ce s-a sclerozat, Marioara? Am stat atata timp la ea si nu ne-a dat nicio cafeluta!
- Cum, draga, ai fost la ea si nu m-ai chemat si pe mine??!…
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)