De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Ciudat sau nu, dar oameni din toata lumea cer cetatenia romana. Pentru asta, pe langa intocmirea unor dosare necesare, au de dat un examen de cunostinte generale (politica, drept, istorie, geografie elementara etc) dar si un interviu, unde examinatorii leaga niste discutii cu candidatii, pe teme generale sau de cultura, mai mult ca sa vada in ce masura stiu
limba romana.
Iata cateva raspunsuri la interviuri. Examinatorii planuiesc sa scoata si o carte cu astfel de perle.
- Stiti cine este presedintele Romaniei ?
- Da, domnul Troian Basculescu.
- Cine a fost Stefan cel Mare ?
- A fost un presedinte roman care a reusit sa bage Romania in NATO.
- Stiti cine este Mihai Eminescu ?
- Da, este singurul poet roman si deci un erou este el !
- Ce stiti despre relieful Romaniei ?
- Este un relief bun, unde din pacate exista si infractori.
- Cine are drept de vot in Romania ?
- Cine zice guvernul.
- Ce va place dumneavoastra cel mai mult in Romania ?
- Faptul ca e deschisa pana tarziu, aici e o viata care noi n-am avut-o.
- Aveti prieteni romani ?
- Am, dar nu mai am, ei au furat de la mine niste afaceri. Dar nu suparat, nu sunt, nu suparat, Dumnizeu are griji.
- Stiti care este religia majoritara in Romania ?
- Este crestini din aceia care nu stau pe scaun in biserica.
- Aveti un loc de munca in Romania ?
- Nu am loc caci este foarte aglomerat, mai ales dimineata si seara.
- Ce apreciati la poporul roman ?
- Caci ii place negrii mai mult decat tiganii, desi tiganii sunt nu asa de negri.
- Va place muzica romaneasca ?
- Da, mie imi place foarte mult, pentru ca canta despre lucruri fara razboi si Fuego si Pepe sunt niste un fel de simbol etnic.
- Cunoasteti vreun sportiv roman ?
- Nu cunosc pe nimeni, dar ii stiu pe toti, unii sunt Civu, Haghi, Ghicu, Nadia, Ducadal, Curnicova si Becali.
- Care e cea mai importanta calitate a cetateanului roman ?
- Calitatea intai.
- Aveti familie ?
- Am, dar nu este familia mea, este familia lui prietenul meu.
- Pe o scara de la 1 la 10, la ce nivel credeti ca va aflati cu limba romana ?
- Nu am scara acasa, locuiesc la un bloc.
- Ce impresie aveti despre istoria Romaniei ?
- E foarte frumoasa pentru ca are culori stralucite pe coperta.
- Cu ce va ocupati aici, in Romania ?
- Eu nu sunt ocupat cam niciodata.
Doi condamnaţi la moarte prin spânzurare, în ziua execuţiei, ambii pe eşafod, cu ştreangul de gât. La care unul, îl întreabă pe celalalt:
- Auzi, ce zi este azi ?
- Luni !
- Băi, da' prost mai începem săptămână asta !
Trei dimineaţa, bărbatul apare acasă mort de beat, cu cămaşa scoasă din pantaloni, nasturii rupţi, ruj pe gât şi o sticlă de bere în mână. La uşa îl aștepta nevasta furioasă, cu o tigaie în mână. Bărbatul, foarte calm, o priveşte şi îi spune:
- Nu, dragă, stai liniştită, mulţumesc, nu mi-e foame…
Daca te laşi de fumat, de băut şi de femei nu trăieşti mai mult… doar ţi se pare. :-/
După crearea femeii, descoperirea băuturii a fost doar o chestiune de timp…
- Alo, Poliţia, am călcat un curcan pe şosea, ce să fac?
- Jumuliţi-l şi puneţi-l la cuptor la 180 de grade pentru o oră ! îi răspunde, în zeflemea, poliţistul.
- Bine .... , da' cu motocicleta lui ce fac ?! #-o
Soacra la discuţii cu ginerele:
- Bulă, tu crezi că există altă viaţă după moarte ?
- După a ta, cu siguranţă !
Azi dimineaţă m-a trezit nevastă-mea:
- Te-ai cam îmbătat aseară...
- Termină cu prostiile că nu eram beat, abia dacă am băut trei beri, i-am zis.
- Bine, dacă spui tu... Da' acum, rostogoleşte-te din faţa garajului, că trebuie să plec la serviciu ! ;)
Soţia:
- Dragul meu, mă gândesc la ziua în care ne-am cunoscut… parcă a fost ieri. Tu, la ce te gândeşti ?
Soţul:
- La alaltăieri !
Doi ardeleni taiau lemne, iarna, frig napraznic.
- D-apoi cum de nu ai luat căciula aia cu urechi ?
- De cand am avut accidentul, n-o mai port !
- Ce accident ?
- Mi s-o oferit o palinca si n-am auzit … :tooth:
Un melc bate la uşa unui urs. Iese ursul, se zgâieşte, nu vede pe nimeni, după care se uită în jos şi dă de melc. Enervat, îl ia pe melc de guler şi-l azvârle cât poate de departe. După şase luni se aud iar bătăi în uşa ursului, care iese din casă şi dă cu ochii de melc. Melcul, nervos:
- Ia ascultă, bă, ce-a fost faza asta de adineauri?
Un cocoş vine în fiecare dimineaţă în cotetul celor 10 gaini. Pe 9 dintre ele le sărută, ultimei îi smulge o pană. ªi-aşa zi de zi până când ultima se zburleşte la el şi-l întreabă
- Pe celelalte 9 le săruţi, dar mie îmi smulgi mereu o pană! De ce?
Regina Elisabeta a II-a, B. Obama si Putin mor si ajung in iad.
Dupa un timp, Elisabeta:
- Mi-e dor de Anglia ! Vreau sa sun in Anglia sa vad ce face lumea acolo.
Suna regina , vorbeste cam 5 minute si apoi il intreaba pe Diavol:
- Cat iti datorez pentru convorbirea asta ?
- 5 milioane $.
Semneaza regina cecul de 5 milioane $ si se duce la cazanul ei...
Dupa cateva momente, Obama tipa:
- E randul meu ! Vreau sa sun si eu sa vad ce se intampla in Statele Unite, ce fac americanii !
Suna Obama, vorbeste cam 10 minute, dupa care il intreaba Diavol:
- Cat iti datorez pentru convorbirea asta ?
- 10 milioane $.
Obama, cu o privire taioasa, semneaza un cec de 10 milioane de $ si se duce la locul lui...
Vazand acestea, Putin solicita si el, pe un ton vehement:
- Vreau sa sun in Rusia, sa vad ce fac rusii, daca au rezolvat problema cu ucrainienii, daca mai scrie cineva prin presa de drepturile omului ? Vreau sa vorbesc cu ministrii, cu deputatii, vreau sa vorbesc cu toti !
Suna Putin in Rusia, sta la telefon vreo 2 ore, vorbeste cu toate neamurile, cu toti prietenii, cu toti deputatii si ministrii... Dupa ce termina de vorbit, se pregateste sa-i plateasca Diavolului:
- Scuze, am stat cam mult... Cat iti datorez ?
- Un dolar...
- Poftim !? Doar un amarat de dolar ?
-Pai, da ... Daca suni dintr-un iad in alt iad, e convorbire in retea ... :strong:
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)