De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Erau doi bebei la camera de nou nascuti . Un baiat si o fata.
Baiatul zise:
-Vrei sati arat ca sunt baiat?
Fata:
-Sigur, da, sigur, vreau.
- Vino mai aproape, zise baiatul, si ii arata ca are sosete albastre
Primul fiu: “tata, trebuie sa imi dai 5 milioane pentru ca am lasat o fata gravida”…
Al doilea fiu: “tata, trebuie sa imi dai 7 milioane pentru ca am lasat o fata gravida”…
Soseste si fiica: “tata, sunt gravida”…
O, in sfarsit se si incaseaza!
Tatal vine de la cresa cu copilul, si mama isi pune mainile in cap:
- Ma, asta nu-i copilul nostru! La care el, mirat:
- Ce importanta are, maine tot la cresa il duc!
Unui sofer aflat in misiune, plutonier de armata, ii ramane camionul blocat in noroi. La un moment dat trece jeepul generalului care il vede chinuindu-se sa impinga camionul.
- Ce faci, plutonier?
- Am ramas impotmolit si incerc sa scot camionu’ din noroi, sa traiti!
- Hai sa te ajut!
Se chinuie cei doi si dupa doua ore, plini de noroi, reusesc, intr-un final, sa mute camionul.
- Hai ca am facut-o si pe asta! Dar ce transporti, plutonier?
- 30 de recruti, sa traiti!
O blonda intreaba un tip pe strada:
- Nu va suparati, cit e ceasul?
- 12.15, raspunde tipul.
- Hmmm, bizar, zice blonda, e a treia oara cind intreb azi chestia asta si de fiecare data mi se raspunde altceva.
O blonda comanda pizza.
- Sa o tai in 6 sau in 12 felii?
- In 6, ca nu pot sa mananc 12!
Trei blonde intra intr-un bar. Sunt fericite, danseaza si canta. Tot comanda fiecare cate ceva de baut. Barmanul pana la urma, le intreaba ce sarbatoresc. Una dintre ele ii explica:
- Tocmai am terminat un puzzle si ne-a luat numai 3 luni sa terminam.
- Si ? Intreba barmanul.
- Pe cutie scria 2-4 ani !
O femeie nervoasã îsi sunã bãrbatul:
- Pe unde naiba esti?
- Draga mea, stii magazinul ãla de bijuterii unde ai vãzut inelul ãla imens cu diamant? Mi-ai spus cã te-ai îndrãgostit de el iar eu ti-am zis cã într-o zi o sã ti-l cumpãr…
Femeia, cu un glas moale:
- Of, iubitul meu, da, îmi amintesc.
- Ei, eu sunt la barul de lângã.
Intr-o zi sotul vine mai devreme acasa si uimit o gaseste pe nevasta-sa cu amantul ei.
Surprins, acesta ii spune amantului:
− Sunt un om relativ calm hai in camera cealalta sa discutam.
Amantul bucuros ca nu are probleme se duce in camera de alaturi si sta de vorba cu sotul femeii ca de la barbat la barbat
− Fii atent ce facem, zise sotul.Voi trage doua focuri de arma in aer si ne vom preface morti la cine va veni nevasta-mea acela o va pastra
− OK.
Sotul trage cele doua focuri de arma si din camera de vizavi se aude.
− Costele, iesi de sub pat ca s-au impuscat dobitocii aia.
Un vanator si-a invitat prietenii sa le arate colectia sa de animale impaiate.
- Uite, aici este un leu pe care l-am impuscat in Africa. Langa el, o veverita, iar acolo in spate este soacra-mea.
- Dar ce zambitoare este! remarca unul dintre musafiri.
- Da, pentru ca pusca avea luneta si pana-n ultima clipa a crezut ca vreau sa o fotografiez.
Jurnal Personal - Prima zi.
Bagajul este facut si sunt gata sa plec intr-o croaziera. Mi-am luat toate rochiile frumoase si cutia de machiaj. Sunt intr-adevar nerabdatoare sa ma bucur de acest voiaj.
Jurnal Personal - Ziua a doua.
Am petrecut ziua intreaga in larg. A fost minunat si am vazut niste balene si delfini. Aceasta vacanta a inceput intr-un mod minunat. Astazi l-am cunoscut pe Capitan care pare sa fie un om foarte dragut.
Jurnal Personal - Ziua a treia.
Astazi am petrecut o parte din zi la piscina. M-am jucat cu niste bile de golf, pe punte. Capitanul m-a invitat la masa lui. M-am simtit onorata si am avut un timp minunat. Capitanul este un gentleman foarte atent si atractiv.
Jurnal Personal - Ziua a patra.
M-am dus la Cazinoul vasului si am cistigat $80. Capitanul m-a invitat sa iau cina cu el, in cabina lui. Am avut o cina copioasa cu caviar si sampanie. El mi-a cerut sa stau peste noapte dar am refuzat. I-am spus ca nu-mi insel barbatul sub nici o forma.
Jurnal Personal - Ziua a cincea.
Astazi m-am dus iarasi la piscina si m-am bronzat putin. Apoi m-am dus la Piano-Bar si am
petrecut restul zilei inauntru. Capitanul m-a vazut si mi-a adus citeva bauturi. El este
intr-adevar un om incantator. El mi-a cerut din nou sa-l vizitez peste noapte dar l-am refuzat.
Atunci el mi-a spus ca daca nu petrec noaptea cu el, va scufunda vasul. Am fost stupefiata.
Jurnal Personal - Ziua a sasea.
Am salvat 1600 de suflete astazi..........de patru ori !
Un turist, într-un sat din Apuseni:
- Bade, dar înapoiaţi mai sunteţi în satul ăsta, nici curent electric nu aveţi ! Măcar pot să cumpăr nişte brânză de oaie de la careva, pe aici ? Poţi să-mi dai o adresă ?
- No, apăi cum nu, domnule dragă, numai noteaz-o matale: www.brânzădeoaie.ro.
Un reporter merge într-un sat să ia nişte interviuri. Spre mirarea lui, satul era gol. Doar la o poartă zăreşte o bătrână. Reporterul se apropie de ea:
− Săru’mana, mamaie, da’ unde’s femeile din sat ?
− La caminu’ cultural, maică, să înveţe limba engleză.
− Da’ bărbaţii ?
− La căminu’ cultural, maică, să înveţe limba engleză.
− Şi copiii ?
− La căminu’ cultural, maică, să înveţe limba engleză.
− Da’ matale, matale de ce nu te-ai dus ?
− Because I speak English…
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)