Dacă ne dă la examen, doamne fereşte, fac alba neagra între luare de mită sau concurs...măcar bine că am exclus şantajul:tooth:
PS să vă zic un secret...grila nu prea am inventat-o eu...am avut-o la examen în facultate, de fapt era doar speţa si trebuia să răspundem argumentat...din câte ţin minte au luat note mai mari cei care au mers pe luare de mită infracţiune unică..deci cam asta ar fi şi opinia lui TT, bănuiesc eu..
ex-agentul de politie pe teren,in patrulare,in zona Parcului Tineretului din Capitala,plin de betivi de bere
pe bld Tineretului nr 1 vede 2 indivizi -le pretinde bani....astia morti in papusoi.....incepe sa ameninte cu amenda ....si hop sar cu banii(2 infr)
mai in fata,la nr 9, inca 2....ajunge agentul le pretinde bani....astia percuteaza(ei stiu de ce si nu mai asteapta sa fie amenintati,in aer pluteste pericolul cu amenda ,dar nu sunt amenintati de agent,amenintarea e o act de intimidare,de pericol concret)..
pai la speta cu schimbarea de incadrare eram pe act contrar ?ca eu n-o vad asa.....ai dreptate la raul injust....dc modific speta in sensul ca aia aveau bere fara alcool deci nu riscau amenda....nu e ok?
Examen barou
silvianna
Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)