avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Dacă ne dă la examen, doamne fereşte, fac alba neagra între luare de mită sau concurs...măcar bine că am exclus şantajul:tooth:

PS să vă zic un secret...grila nu prea am inventat-o eu...am avut-o la examen în facultate, de fapt era doar speţa si trebuia să răspundem argumentat...din câte ţin minte au luat note mai mari cei care au mers pe luare de mită infracţiune unică..deci cam asta ar fi şi opinia lui TT, bănuiesc eu..
Ultima modificare: Vineri, 6 Iunie 2014
Nofacenoname0, utilizator
ex-agentul de politie pe teren,in patrulare,in zona Parcului Tineretului din Capitala,plin de betivi de bere

pe bld Tineretului nr 1 vede 2 indivizi -le pretinde bani....astia morti in papusoi.....incepe sa ameninte cu amenda ....si hop sar cu banii(2 infr)
mai in fata,la nr 9, inca 2....ajunge agentul le pretinde bani....astia percuteaza(ei stiu de ce si nu mai asteapta sa fie amenintati,in aer pluteste pericolul cu amenda ,dar nu sunt amenintati de agent,amenintarea e o act de intimidare,de pericol concret)..

cristian i, utilizator
Păi nu e ameninţare deloc, nu e rău injust...pretinde bani pt neindeplinirea unui act de serviciu, nu un act contrar:P
Pe grupul de facebook la de INM tot nu s-a ajuns la o concluzie. Voi ce considerati, incestul are obiect material sau nu?
pai la speta cu schimbarea de incadrare eram pe act contrar ?ca eu n-o vad asa.....ai dreptate la raul injust....dc modific speta in sensul ca aia aveau bere fara alcool deci nu riscau amenda....nu e ok?
cristian i, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)