avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
CryTeK a scris:

Pe grupul de facebook la de INM tot nu s-a ajuns la o concluzie. Voi ce considerati, incestul are obiect material sau nu?

nu are
Aşa aş zice, că era pe act contrar...el trebuia să încadreze fapta după cum spune legea şi cum rezulta din situaţia de fapt...a da o încadrare după bunul plac e contrar atribuţiilor sale..părerea mea
CryTeK a scris:

Pe grupul de facebook la de INM tot nu s-a ajuns la o concluzie. Voi ce considerati, incestul are obiect material sau nu?

Eu zic că nu..incestul e doar consimţit..deci corpul persoanei nu are de suferit.
Nofacenoname0 a scris:

CryTeK a scris:

Eu zic că nu..incestul e doar consimţit..deci corpul persoanei nu are de suferit.

Este infractiune ce aduce atingere relatiilor sociale privind familia si morala....corpul persoanei este instrumentul si nu obiectul material al infractiunii...desi TT zice ca are...iar aici nu sunt de acord cu el.
La viol este alta mancare de peste

TT are o problemă cu obiectul material..el şi la infracţiunile de fals zice că ob material e reprezentat de înscrisul falsificat...de parcă hârtia ar încorpora valoarea sociala şi ar putea fi vătămată:tooth:

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)