avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Propunere adresata consultantilor fiscali si ...
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Propunere adresata consultantilor fiscali si expertilor contabili

Avand in vedere ca pana luni proiectul OUG privind unele reglementari fiscale este supus dezbaterii publice, va propun sa sesizam organismele profesionale din care facem parte in legatura cu aberatiile pe care le contine acest proiect. Poate vom reusi sa schimbam ceva. Cel putin guvernantii nu vor putea spune ca opinia publica nu a reactionat.

P.S.: nu uitati ca suntem afectati atat direct (prin firmele noastre) cat si indirect (prin clientii nostri).

Pentru CCF, propunerile se adreseaza Grupului de lucru pentru legislaţie şi proceduri fiscale.
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 09:33, 15 Aprilie 2009
O...Pasa, cat de darnic esti!E o strategie deja, sa scoti pisica moarta din traista, pentru ca apoi, s-o vari inapoi in sac sa zici ca ai glumit.Imi aminteste de taxa auto care trebuia sa fie de 10 ori mai mare si cand au redus-o la de trei ori toata lumea a rasuflat usurata spunand ca e corect asa!Of!Nu mai zic nimic.Sa fim sanatosi, mai ales la creier.
Oricum, sa vedem proiectul modificat. Cine stie ce "soparlite" mai baga... Avem experienta cu Vladescu si impozitul pe castigul din investitii... Prietenii stiu de ce!
Da, depinde unde punem virgula, nu?!Ca de exemplu, citez din celebra deja OUG:"Producatorii interni si distribuitorii de gaze naturale"art.48
Mai zice in proiect :

“(6) Nu se deduce taxa pentru achizitiile de vehicule rutiere motorizate ....bla bla
(7) Prin achizitie de vehicule, in sensul alin. (6), se intelege cumpararea unui vehicul din Romania, importul sau achizitia intracomunitara a vehiculului. Obtinerea unui vehicul in cadrul unui contract de leasing financiar, astfel cum este acesta definit la pct. 7 alin. (1) al art. 7, este considerata achizitie de bunuri in sensul aplicarii prevederilor alin. (6).

Cumparam vehicul motorizat
Nu deducem taxa
Il folosim .... sa zicem o saptamina si
Dorim sa-l vindem
Calculam Taxa ???X-(
Da, insa aplicam prevederile art.149 vom deduce taxa de la achizitie intrucat se indeplinesc conditiile de ajustare
Ultima modificare: Luni, 13 Aprilie 2009
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Modificare norme cod fiscal - proiect Ana Muntianu Ana Muntianu PROIECT H.G. REFERITOR O.U.G. 34/2009 VARIANTÃ DE LUCRU GUVERNUL ROMÂNIEI HOTÃRÂRE pentru modificarea şi completarea normelor ... (vezi toată discuția)
Si tot nu inteleg care sunt ch.deduct.si care nu MOCANU DOINA MOCANU DOINA Am citit si recitit OUG 34/ 2009 si tot am dubii in privinta cheltuielilor deductibile. Va rog din suflet sa ma \"luminati\" pentru ca a trecut deja ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile-bonuri motorina si taxi Fl0r3ntina Fl0r3ntina cum inregistrez bonurile de motorina si bonurile de taxi in contabilitate? (vezi toată discuția)