avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Declaratia D 112 pentru anul 2014
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Declaratia D 112 pentru anul 2014

Pentru cei interesati, va anunt ca a aparut varianta D112 pentru anul 2014.
In sfarsit!
[ link extern ]
Atentie! Sunt schimbari majore in formular.

Formularul 205 pentru veniturile anuale 2013.
[ link extern ]

Intrati din IE

Din Chrome nu se poate accesa
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Februarie 2014
elga50, moderator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:20, 24 Februarie 2014
Diferentele apar fara sa vrem noi, din cauza zecimalelor.
In D 112 si cam in toate declaratiile catre ANAF se lucreaza cu intregi. Dar cand e sa se calculeze impozitul anual pe toata suma salariilor incep diferentele pentru ca noi, si eu ca si dv. scriem in statul de salarii intregii, fara zecimale, in D 112 dam sumele intregi, fara zecimale, dar calculul la ANAF se face incluzand si aceste zecimale si la cateva luni apar diferente de 1 leu sau ceva de genul asta.

Da, exact asa este. Daca la noi, in cazul a cativa salariati, rezulta aceste mici diferente, in cazul unor societati cu un nr. mai mare de salariati, aceste diferente sunt mult mai mari si, probabil implicatiile sunt mai mari si trebuie sa ai grija...
In fine, noi sa fim sanatosi!
Buna ziua,

Poate si mie sa imi explice cineva cum fac in cazul unui salariat care este in CCC, pun data plecari data la care a intrat in CCC dar imi apare eroarea "data plecarii trebuie sa fie in luna de raportare". Multumesc
Daca a intrat in luna precedenta in concediu, faceti o rectificativa pentru luna trecuta unde specificati data de intrare in CCC, iar pentru luna curenta in care dati D 112 data de intrare este prima zi din luna.
Contractul i-a fost suspendat cu data de 19.08.2013, pana acuma in fiecare luna la data plecari completam data de 19.08.2013 dar in noua versiune nu imi mai da voie sa trec aceeasi data, imi apare "Data plecarii trebuie sa fie in aceeasi luna de raportare", gresec io cu ceva?

Alte discuții în legătură

D112 - modificare salariu in cursul lunii Viovas Viovas Buna ziua. Am un salariat care in perioada 01.022012 - 19.02.2012 a avut un salariu tarifar de 1800 lei, timp de lucru 8 ore/zi. Incepand cu 20.02.2012 i se ... (vezi toată discuția)
Revisal + erori la transmitere on-line d112 BICOS BICOS pentru transmitere revisal trebuie doar o dec. interna de numire care cumva trebuie inregistrata la itm? imi apar erori la folosire certif, digital ptr.112 ... (vezi toată discuția)
Versiunea actualizata pentru declaratia 112 (soft a si soft j) - metode de preluare declaratia 112 dintr-o luna anterioara  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [u][i]Metode de preluare declaratia 112 dintr-o luna anterioara: [/i][/u] 1. Daca este aceeasi versiune si in luna urmatoare: Efectuati o copie a fisierului ... (vezi toată discuția)