avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard despartitor intre proprietati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard despartitor intre proprietati

Buna. In anul 2004 am facut un gard despartitor intre mine si vecinul meu. Acest gard este facut pe proprietatea mea si vecinul a sesizat primaria in legatura cu gardul respectiv pentru ca nu am autorizatie de constructie pentru el. In 2004 era nevoie de autorizatie de constructie pentru acel gard? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: 040779 , utilizator 21:51, 6 August 2009
.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2009
dorians, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stoica Ioana a scris:

@ dorians .Un asemenea gard nu necesita autorizatie , dupa cum nici cel de lemn nu are nevoie de asa ceva .Si stau la casa :)


=D> felicitari!
sincer cred ca te inseli! NU ARE IMPORTANTA din ce e facut gardul

" Construcţiile definitive sau provizorii, cu rolul de a delimita suprafeţe, arii sau parcele asupra cărora există forme de proprietate, executate pentru protecţie împotriva intruziunilor, realizate din diferite materiale - beton, cărămidă, piatră, lemn, metal, inclusiv sârmă ghimpată întinsă pe bulumaci -, ori prin plantaţii specifice."

Eu zic sa-ti iei autorizatia pt gard:happy: ca uite ce se intampla...
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2009
dorians, utilizator
E drept , si acesta necesita si acest tip de gard autorizatie de constructie .Desi as fi zis ca nu-i e calificat ca si fiind o "constructie ".Din punctul meu de vedere, n-are toate datele pentru a fi constructie , insa legea spune altceva .
Mea culpa.
@ dorians
Errare hummanum est. Toti gresim , in traducere libera :bow:
Ultima modificare: Joi, 30 Iulie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Asa e...
Buna.Pina la urma trebuie sau nu autorizatie de constructie pentru acest gard?:-/

Alte discuții în legătură

gard si autorizari ioanandrei ioanandrei Va rog, 1. construirea unui gard format din stilpi din teava rotunda metalica si panouri de sirma , necesita autorizatie de constructie ?( stilpii vor fi ... (vezi toată discuția)
Pentru demolarea unui gard vechi construit din plasa de sârma ... virgill virgill pentru demolarea unui gard vechi construit din plasa de sirma si stilpi din beton fara fundatie si construirea unui gard nou cu fundatie de 10 cm de la ... (vezi toată discuția)
In baza unui contract de donație dețin un teren agricol care ... dorica1979 dorica1979 In baza unui contract de donație dețin un teren agricol care este împărțit in intravilan și extravilan. S a încheiat la notar și este însoțit de ... (vezi toată discuția)