Hotarare privind carnetul de muncă nr. 1449 din 24.12.2007, Monitorul Oficial nr.5-7/23 din 11.01.2008 art 13. În carnetul de muncă nu se înscriu sancţiunile.
In tara, sunt aplicabile prevederile Decretului nr.92/1976 privind carnetul de munca ;)
In incercarea disperata de a gasi "negru pe alb", am ignorat faptul ca era din R.Moldova ( de fapt, nici nu am observat).... :">.....era prea frumos sa fie adevarat.....Nu ma supar; greseala se taxeaza....si ne-am si descretit un pic fruntile.
Monya, si noi avem mare parte din societati arondate ITM Iasi dar nu am avut astfel de probleme, sunt suficient de cerebrali mare parte din cei care vin in control . Probabil tine si de modul in care stii sa colaborezi cu ei in timpul desfasurarii actului de control .
mai lucram si cu alte peste 28 de ITM - uri la nivel de puncte de lucru , si slava domnului , nu am avut cereri aberante din partea lor sau masuri de dus la indeplinire .
La aceasta sanctiune aplicarea o fac prin scaderea din salariul brut a unei sume egala cu acel 5%, deci nu se modifica salariul de incadrare asadr nu se inregistreaza nimic in cartea de munca.