Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
cred ca prevederea din constitutie cu privire la garantarea proprietatii private ar trebui eliminata, dupa spusele celor cu pregatire juridica prezenti aici. daca eu nu vreau sa-i mai dau voie unui "chirias" fara niciun fel de act de folosinta a imobilului care-mi apartine cu acte de proprietate, dupa ce ca nu-mi plateste niciun fel de chirie luni de zile, trebuie sa mai stau ani de zile prin tribunale ca sa pot intra in imobilul care-mi apartine de drept.
sincer, numai pentriu astfel de aberatii ar trebui ca sistemul juridic (avocati, judecatori, etc) sa nu aveti mai mult de 6 in noua grila de salarizare a guvernului. din cauze de genul acesta statul roman pierde milioane de euro in instantele europene din cauza ca se incalca deptul de proprietate. daca as fi in locul legislativului, as da o lege ca acei avocati si judecatori care au pledat si judecat in instante le romanesti si au dat cistig unei persoane care pierde in instantele europene, sa plateasca din propriul buzunar daunele pe care tribunalele europene le da statului roman. numai asa se va curata sistemul juridic romanesc de astfel de hotariri judecatoresti pierdute in instantele europene si de judecatori corupti, pentru ca exista asa ceva cu duiumul in tara.