avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartizare pierderi apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartizare pierderi apa

Buna seara! Suntem Asociatie de Proprietari si aproape lunar avem pierderi mari la apa, pierderi ale caror costuri le suportam noi, proprietarii. As dori sa aflu cum trebuiesc impartite aceste pierderi, in mod egal la fiecare apartament sau in functie de consumul fiecarui apartament, in conditiile in care apartamentele sunt contorizate cu apometre. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:00, 1 Aprilie 2016
onil1 a scris:
regulament pentru calculul consumului de apa rece [ link extern ] /

Acest regulament a fost facut de mine si adoptat de comitetul executiv in anul 2008. Vedeti ca la final este postata sursa, asa cum este normal. Iar sursa este site-ul asociatiei mele.
Acest regulament l-am postat de mult timp pe avocatnet si-l gasiti in partea dreapta a acestei pagini la "Documente utile". Sigur ca modelul poate fi preluat de orice asociatie dar trebuie operate modificari si adaptat la situatia concreta a fiecarei asiciatii, avand in vedere consumul de apa rece, apa calda, media consumului in fiecare asociatie la apa rece si apoi la apa calda...
Asadar nu preluati cuvant cu cuvant acest regulament ci discutati-l si adapatati-l la situatia dumneavoastra. Folositi-l ca o idee si faceti un regulament chiar mai bun!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce platesc pierderile de apa, daca am apometre traianp traianp Buna ziua De cateva luni ma confrunt cu urmatoare situatie in cadrul asociatiei de proprietari unde locuiesc la apa rece sunt incarcat in fiecare luna cu 1, ... (vezi toată discuția)
Repartizare consum apa calda ionutn ionutn Buna ziua, in cadrul asociatiei de locatari, ni se cere efectuarea citirii apometrelor lunar. Deoarece n-am reusit sa fac citirea pe luna trecuta, mi s-au ... (vezi toată discuția)
Diferente apa calda si apa rece in blocurile contorizate MihaelaVio MihaelaVio Buna ziua! locuim intr-un bloc din sectorul 4 si avem administratie comuna la doua scari. Blocul are contoare de apa rece si apa calda pe apartamente si cu ... (vezi toată discuția)