Am vrut sa cumpăr o mașina , am virat 3000 de € prin Western Union cu ridicare in Germania tot de mine! Cum e posibil ca altcineva sa ridice banii fără a avea MTCN ȘI fără un act de identitate? Am cheltuit și 200 euro sa ajung sa ma întâlnesc iar când am ajuns teapa! Am intrat pe sait la Western și am verificat MTCN și banii erau ridicați cu adevărat ! Cum dr e posibil așa ceva? La ce au mai înființat acest model de transfer dacă este așa vulnerabil??
Buna ziua,
Si eu sunt unul dintre pagubitii Werstern Union. Problema este la aceasta companie/platforma sau ce o fi ea ca nu iti asigura banii cu absolut nimic in conditiile in care ei iti promit asta! Din punctul meu de vedere ei sustin acesti infractori prin faptul ca de ani de zile au aceleasi probleme si nu se ocupa de ele. Dar ei ca noi, pagubitii cu cateva mii de euro sunt un mizilic pentru ei. Fiind o companie internationala in acest mod se pot face efaziuni fiscale de toata frumusetea.
tgeorgescu
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu cred ca WU ar incalca legi. Ei au pus la oficii afise prin care va avertizeaza sa nu trimiteti bani necunoscutilor sau celor care va cer bani pe internet.
Stimate @tgeorgescu, cititi va rog conditiile lor de utilizare, de confidentialitate si de protectie al consumatorului.
Faliile sunt grâmadâ, în acelas timp, reclamatiile curg în Europa, europeenii fiind obisnuiti cu o protectie importantâ a operatiilor bancare.
Deci, cât timp instatele UE nu se vor sesiza, nimic nu se va întâmpla si aceastâ situatie riscâ sâ perdureze datoritâ faptului câ UE are mari difficultâti în punerea de acord a unitâtii bancare europeene.
Bineânteles, cazuri ca cel de fatâ, unde expeditorul este acelas cu destinatarul sunt exemple de lipsâ elementarâ de logicâ, inteligentâ, etc... (s-a pus la dispozitia oricârei persoane care întervine în procesarea tranferului mijlocul de a-si însusi banii).
Apreciez umorul dvs, utilizatorul nostru nu poate pretinde câ nu cunoaste persoana la care trimite banii!!!
În +, se vede în oglindâ, a priori, în fiecare dimineatâ, deci nu poate pretinde câ nu a întâlnit niciodatâ persoana. lool (pentru implicattii)
Cum ridicolul nu are limitâ, poate chiar sâ track-eze transferul ca sâ-si dea seama cu precizie, la secundâ, când îi dispar banii.
Râmâne totusi o frustrare, unde pune sarea?