Am vrut sa cumpăr o mașina , am virat 3000 de € prin Western Union cu ridicare in Germania tot de mine! Cum e posibil ca altcineva sa ridice banii fără a avea MTCN ȘI fără un act de identitate? Am cheltuit și 200 euro sa ajung sa ma întâlnesc iar când am ajuns teapa! Am intrat pe sait la Western și am verificat MTCN și banii erau ridicați cu adevărat ! Cum dr e posibil așa ceva? La ce au mai înființat acest model de transfer dacă este așa vulnerabil??
Cum il cheama?! Conform buletinului. Puteti cere la politie urmarirea penala a celui care a intentionat sa va fraudeze. IP-ul emailurilor vor ajuta la prinderea infractorului. Nu renuntati! Va rugam sa ne tineti si pe noi la curent.
@ Reiny
Sunteti cel putin naiv, ca sa nu ma exprim altfel. Teapa aceasta e veche, exista de ani buni. Nu cunosc niciun caz in care pagubitul (a se citi "fraierul") sa-si fi recuperat banii. Nu-i mai dati omului sperante desarte. P.S. Chestia cu IP-ul mailurilor m-a facut sa rad cu hohote! Pe ce lume traiti? E mult mai simplu sa-ti ascunzi un IP decat sa bei un pahar cu apa!
Inainte de orice, va rog sa nu va exprimati intr-o privinta daca nu ati facut nici macar efortul de a verifica. Faptul ca nu cunoasteti, nu inseamna ca nu sunt "n+1"exemple.
Ce a scris soria mea mai sus e adevarat,insa,si acum vb cu ei pe Olx.Pe Olx am gasit cel putin 2 anunturi active de la ei,este incredibil cum nimeni nu reuseste sa-i opreasca.Eu vreau sa le fac denunt,am 2 serii ale masinilor,2 buletine dar daca incep orice demers,as vrea ca autoritatile sa mearga alaturi de mine pana la capat.I-am raportat pe Olx,insa anunturile lor raman active.Cum putem sa-i oprim?
Seriile masinilor: gasite pe Google sau fictive. Buletinele: obtinute de la fraieri sau Photoshopate. Sigur, faceti plangere penala, dar sa nu va asteptati la mare lucru.