avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune in contract -art.215 alin.3
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune in contract -art.215 alin.3

Deoarece se pare ca a face o plingere penala impotriva unui avocat pe care l-ai angajat si platit ,cu contract, si care nu te reprezinta corect,chiar din contra, este sortita, din start, esecului la noi,vreau sa stiu daca o inregistrare audio, facuta acestuia,are vreo valoare juridica la plingerea penala facuta,ea fiind singura care ascultata dovedeste afirmatia mea.Este opozabila in justitie o inregistrre audio facuta unei persoane,respectiv unui avocat?
Cel mai recent răspuns: E N , Alte profesii 10:42, 23 Aprilie 2011
Imposibil dar speranta moare ultima......#-o:offtopic:
Si eu consider ca inainte de a ne pronunta in vreun fel,este bine ca userul sa detalieze situatia la care se refera pentru a putea beneficia de o consiliere la obiect.
Cu siguranta ca userul ar trebui sa ne indice care este fapta concreta si daca ar putea fi vorba de o alta infractiune intrucat de inselaciune nu ar putea fi vorba.
se poate folosi malpraxis sau doar in medicina se foloseste acest termen?
Malpraxisul este greu de demonstrat. Dar daca exista indicii ca a "colaborat" cu partea adversa poate fi tras la raspundere pentru acest lucru! Faptul ca stia ca nu poate sa castige sau intuia acest lucru(esecul) nu inseamna inselaciune! B-)

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie decan baroul avocatilor anouka89 anouka89 Buna ziua Am primit de curand decizia unei plangeri pe care am formulat-o pe 9 martie 2011 catre decanul baroului avocatilor Galati, cu toate la acea data ... (vezi toată discuția)
Raspunderea avocatului Cornel  Vasile Cornel Vasile O intrebare legata de un raspuns dat pe unul din topicurile deschise de utilizatorii forumului. Un avocat care isi poate asuma responsabilitatea concreta ... (vezi toată discuția)
De ce nu ar putea fi considerate inscrisuri inregistrarile audio-video in procesele de dreptul familiei cu obiect incredintarea minorului CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Situatia de fapt poate fi vazuta si mult mai bine perceputa de catre instanta prin vizionarea audio-video in prezenta partilor. Aflarea adevarului ar fi ... (vezi toată discuția)