peraspera a scris:
Fara legatura cu ne/vinovatia unui avocat: Chiar ati luat in serios termeni ca: democratie, etica, echitate, moralitate, bla-bla? Ii putem folosi cand vorbim de situatii de aiurea, nu din tara mea (nota: tara ASTA spun toti, spre dezonoarea lor, tara NOASTRA ar insemna ca sunt si eu la fel ca oameni care ma reprezinta si ma dezonoreaza prin aceasta; nu imi ramane decat tara MEA, asa cum o visez eu). Stimat/a coechipiera, cautati ceva mai placut in viata, lasati in seama lui Dumnezeu pedeapsa, pentru ca mai avem ani buni pana sa putem face cu sanse de succes ceea ce dumneavoastra vreti si sunteti indreptatita sa faceti (daca spuneti adevarul-si va cred). Cititi pe internet "rugaciunea pentru castigarea unui proces" unde veti gasi solutia problemei. Iar pe domnii avocati care scriu si citesc aici, ii rog sa ne ierte si sa ne ajute in continuare. Cate oare patesc si ei?!
Nu doresc sa supar sau sa jignesc pe nimeni,dar pot sustine ca am auzit si mai cunosc asemenea cazuri.Problema reala este dovedirea,ori ,mereu un jurist/cunoscator al legislatiei isi "acopera" mai bine"urmele"decat un"muritor"de rand.Sunt convins ca pe acest site nu se gasesc astfel de persoane,dar aceasta nu inseamna ca daca noi avem o constinta ,o au si altii.Nu stiu daca reaua credinta,poate fi asimilata malpraxis-ului