Deoarece se pare ca a face o plingere penala impotriva unui avocat pe care l-ai angajat si platit ,cu contract, si care nu te reprezinta corect,chiar din contra, este sortita, din start, esecului la noi,vreau sa stiu daca o inregistrare audio, facuta acestuia,are vreo valoare juridica la plingerea penala facuta,ea fiind singura care ascultata dovedeste afirmatia mea.Este opozabila in justitie o inregistrre audio facuta unei persoane,respectiv unui avocat?
a incalcat codul deontologic al relatiei avocat-client, trebuie reclamatie la barou, sanctiune disciplinara si ce o mai fi, poate returnarea onorariului.
Malpraxisul nu neaparat ca este greu de demonstrat, ci adesea nu se poate sustine ca exista.
Notiunea exista insa.
Nu trebuie sa plecam de la ideea ca ar fi colaborat cu partea adversa.Cel putin pana in acest moment nu exista niciun caz in acest sens.
Exista situatii in care clientii cred asa, dar nu inseamna ca este adevarat.
Avocatii nu fac intelegeri frauduloase.
Se poate sa il indrume ceva mai rau decat bine dar acesta nu este malpraxis.
Ar insemna ca toti avocatii care pierd intr-o instanta si sa castige altul in alta instanta sa fie vinovati, lucru care nu are niciun fundament sub aspectul raspunderii disciplinare.
Faptul ca apararile avocatilor difera foarte mult nu inseamna malpraxis.
Obligatia avocatului este de mijloace, nu de rezultat, si de aceea este mai greu de demonstrat un caz de malpraxis decat in cazul unui constructor sau transportator, de exemplu.
Este evident ca o eventuala intelegere cu partea adversa a clientului aparat nu constituie o doar o abatere disciplinara, ci si o fapta penala.
Fara legatura cu ne/vinovatia unui avocat: Chiar ati luat in serios termeni ca: democratie, etica, echitate, moralitate, bla-bla? Ii putem folosi cand vorbim de situatii de aiurea, nu din tara mea (nota: tara ASTA spun toti, spre dezonoarea lor, tara NOASTRA ar insemna ca sunt si eu la fel ca oameni care ma reprezinta si ma dezonoreaza prin aceasta; nu imi ramane decat tara MEA, asa cum o visez eu). Stimat/a coechipiera, cautati ceva mai placut in viata, lasati in seama lui Dumnezeu pedeapsa, pentru ca mai avem ani buni pana sa putem face cu sanse de succes ceea ce dumneavoastra vreti si sunteti indreptatita sa faceti (daca spuneti adevarul-si va cred). Cititi pe internet "rugaciunea pentru castigarea unui proces" unde veti gasi solutia problemei. Iar pe domnii avocati care scriu si citesc aici, ii rog sa ne ierte si sa ne ajute in continuare. Cate oare patesc si ei?!