avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu stiu de povestea din spatele lui Pfizer, insa e un domeniu foarte "riscant" si cam toate companiile din acest domeniu ajung sa plateasca daune. Cunosc de la sursa (cercetare medicala) doar povestea granturilor care se dau, privat, pentru cercetare. Foarte putine ajung la un rezultat final scontat de sponsori, precum Pfizer.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Noiembrie 2020
latka, utilizator
Ca sa nu va mai suparati, aflati ca si vaccinul Sputnik V este cotat de oficialitati, cu cel putin 90% eficienta, unii zic de 92%.
[ link extern ]
[ link extern ]

Eu ma voi vaccina cind eficienta unui vaccin va ajunge la 101% :)
Inseamna ca nu o sa va testati niciodată.

,,Studiul clinic realizat în Brazilia pentru vaccinul CoronaVac, produs de compania Sinovac din China împotriva Covid-19, a fost suspendat, după ce autorităţile sanitare au raportat un incident „advers sever”, conform Mediafax.""

[ link extern ]

Referitor la restrictiile pe timp de noapte, cred ca in București a scos tinerii din case pe timp.de zi.Este excesiv de aglomerat după estimarea mea.
Cu toată masca mea N95 nu ma simt chiar degajat.
Am zis ca restrictiile pe timp.de noapte nu vor ajuta dar iata ca se pare ca, mai rău vor incurca lucrurile.
Riscul.de infectare pe timp de zi a crescut cu 70%, după parerea mea, începând de astăzi daca lucrurile vor continua la fel.
Tinerii se adaptează si se reorganizează foarte rapid.

Masura bună a fost descinderea Diicot-ului in toata tara la interlopi pentru ca nu aveau stare in ei si umblau și ziua si noaptea, faceau petreceri și prostituatele pot transmite virusul la un mod alarmant.
Insa, nu de aceea i-au ridicat...
Sper sa ii testeze pe cei care vor fi arestați preventiv
Ultima modificare: Miercuri, 11 Noiembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Inseamna ca nu o sa va testati niciodată.

M-am testat deja :)
Imi cer scuze, am vrut sa spun vaccinat nu testat.

Și acum este lume multa, mai multa decat de obicei.
Eu din martie 2020 monitorizez cata lume este si ce schimbări apar.
Oamenii cred ca recuperează pentru restrictia pe timp de noapte.

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)