avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Imi cer scuze, am vrut sa spun vaccinat nu testat.

Și acum este lume multa, mai multa decat de obicei.
Eu din martie 2020 monitorizez cata lume este si ce schimbări apar.
Oamenii cred ca recuperează pentru restrictia pe timp de noapte.

Nu știu daca este pe bune știrea aceasta.
Sa uiți de restrictia pe timp de noapte...

[ link extern ] /

Ati auzit de asa ceva?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Noiembrie 2020
:))))
Nici de glumă nu mai știți!
Sau nu citiți TNR.
Se încearcă a se vedea ce va iesi la nivel zonal in Baia Mare.
Este insa un orășel micut.
Eu cred ca va da rezultate daca se va respecta si se va ajunge la o scădere semnificativa a numărului de infectari.
Se pierd insa 14 zile pana sa se lămurească.

,,Baia Mare, ajunsă la o rată de infectare de 6,47 la mia de locuitori, intră în carantină pentru două săptămâni, începând de miercuri ora 17.00. Totuși, sunt permise botezuri, cununii și înmormântări în biserici cu participarea a maxim 16 persoane, informează Mediafax."

[ link extern ]

, ,Traian Băsescu a făcut un apel pe pagina sa de Facebook pentru schimbarea lui Raed Arafat din fruntea ISU acuzându-l de proasta gestionare a locurile disponibile la ATI și mijloacele de transport destinate bolnavilor aflați în situație critică. "Guvernanţilor, vă rog, gândiţi-vă că mâine putem avea un cutremur devastator. Nu lăsaţi ţara şi viaţa oamenilor pe mâna lui Arafat. Nu poate acţiona exact şi eficient în condiţii de presiune, de criză, nu poate coordona lucid în situaţii de criză", a scris Băsescu."

[ link extern ]

Eu cred ca Arafat se descurca foarte bine in caz de cutremur si de aceea nu ar trebui sa se renunțe la el ca sa nu isi iasa din mana.

Insa, in contextul pandemic actual eu cred ca a obosit.
Singurul lucru care ma nemulțumește pe mine este lipsa sa de inspirație.Insa, inspiratia este ceva extrem de greu de elucidat.
Cred ca exista o problemă legata de consilierii sai care ar trebui sa vada foarte bine situatia si sa găsească problema exacta.
Daca consilierii nu fac fata contextului pandemic actual nu au cum sa existe solutii viabile.

Situatia a scăpat de sub control intr-o asemenea maniera incat nici nu se mai fac anchete epidemiologice daca am inteles eu bine situatia actuală .

S-a ajuns la un haos total și acest lucru creaza o deruta maximă.
Ultima modificare: Joi, 12 Noiembrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In anul 1997 am participat la o actiune de strangere de fonduri in Tg.Mures pt. achizitionarea unei ambulante complet echipata cu sisteme de interventie si de sustinere a vietii in caz de accident. Banii au fost donati catre SMURD Tg.Mures iar ambulanta a fost achizitionata din Germania si expusa pt. doua saptamani in centrul orasului Tg.Mures. Timp de 1 an nu a putut fi inmatriculata din cauza legilor stupide ale fostului ministru al transporturilor traian basescu. Raed Arafat nu s-a dat batut si acum sistemul SMURD este dezvoltat in intreaga Romanie si cred ca este cel mai bine pus la punct serviciu din Romania. traian basescu poate sa plece in lume ca nu ii simte nimeni lispsa. Daca Raed Arafat ar fi destituit de la conducerea ISU am avea o problema foarte mare-in nici un an acest sistem se va degrada atat de tare incat va fi ca si cum nu ar exista. Si Raed Arafat e om, poate gresi insa e un bun profesionist, basescu ar fi bine sa plece pe plantatia lui de 300 ha fiindca de mult a luat-o pe aratura...:)
Da, dar acel sistem functioneaza pentru a face bani. Nu uitati asta ! Ambulantele clasice sunt lasate in paragina iar serviciile depind din ce in ce mai mult de SMURD, care este firma PRIVATA, sponsorizata din buzunarul cetateanului.

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)