Se încearcă a se vedea ce va iesi la nivel zonal in Baia Mare.
Este insa un orășel micut.
Eu cred ca va da rezultate daca se va respecta si se va ajunge la o scădere semnificativa a numărului de infectari.
Se pierd insa 14 zile pana sa se lămurească.
,,Baia Mare, ajunsă la o rată de infectare de 6,47 la mia de locuitori, intră în carantină pentru două săptămâni, începând de miercuri ora 17.00. Totuși, sunt permise botezuri, cununii și înmormântări în biserici cu participarea a maxim 16 persoane, informează Mediafax."
[ link extern ]
, ,Traian Băsescu a făcut un apel pe pagina sa de Facebook pentru schimbarea lui Raed Arafat din fruntea ISU acuzându-l de proasta gestionare a locurile disponibile la ATI și mijloacele de transport destinate bolnavilor aflați în situație critică. "Guvernanţilor, vă rog, gândiţi-vă că mâine putem avea un cutremur devastator. Nu lăsaţi ţara şi viaţa oamenilor pe mâna lui Arafat. Nu poate acţiona exact şi eficient în condiţii de presiune, de criză, nu poate coordona lucid în situaţii de criză", a scris Băsescu."
[ link extern ]
Eu cred ca Arafat se descurca foarte bine in caz de cutremur si de aceea nu ar trebui sa se renunțe la el ca sa nu isi iasa din mana.
Insa, in contextul pandemic actual eu cred ca a obosit.
Singurul lucru care ma nemulțumește pe mine este lipsa sa de inspirație.Insa, inspiratia este ceva extrem de greu de elucidat.
Cred ca exista o problemă legata de consilierii sai care ar trebui sa vada foarte bine situatia si sa găsească problema exacta.
Daca consilierii nu fac fata contextului pandemic actual nu au cum sa existe solutii viabile.
Situatia a scăpat de sub control intr-o asemenea maniera incat nici nu se mai fac anchete epidemiologice daca am inteles eu bine situatia actuală .
S-a ajuns la un haos total și acest lucru creaza o deruta maximă.