La noi situatia cu infectarile zilnice va tine mult timp dupa.cum va tot spun de mult.timp.
Pentru mine este de mult timp evident acest lucru.
De aceea, este important de stiut in ce forma anume circula preponderent virusul.
Nu stiu ce au gandit cercetatorii sau medicii dar pentru mine este clar ca am vazut bine situatia.
Medicii sunt impartiti si in functie de interese pentru ca unii nu mai scot bani daca nu se fac la loc spitalele fara Covid.
Eu ocup o pozitie de mijloc si nu iau de bun ce zice nimeni pana nu ma lamuresc pentru ca pana acum nu am gresit deloc si cred ca este bine sa ma tin dupa cei care nu gresesc.
Daca nu ma descurcam sa trag propriile concluzii era inutil.sa ma mai.tot informez.
In India situatia este catastrofala:
[ link extern ]
In China iar este agitatie desi China s-a descurcat destul de bine:
[ link extern ]
,,Nouă şcoli şi grădiniţe de copii din împrejurimi au fost închise. Vineri, primăria din Beijing a amânat întoarcerea elevilor în şcoli primare şi a suspendat toate evenimentele sportive"
V-am.spus ca vor fi probleme deosebit de serioase cu gradinitele si cu scolile.
In Romania se mentine aceeasi situatie.
[ link extern ]
Oare aceste limite se vor mentine pana la imunizarea populatiei?
Bineinteles, daca nu apare vreo explozie de infectari ceea ce nu se poate estima.
Eu merg pe ideea ca sunt sanse mai mari sa se mentina aceste limite decat sa avem o explozie efectiva.
In clipa de fata nu se mai poate evita sa traim fara noul coronavirus printre noi.
De.mai multe zile au decedat doar persoane cu comorbiditati dar.cu varste si sub 40 de ani.
Trebuie stiut exact ce risc de deces exista pentru cei care nu au comorbiditati.
Intreaga strategie trebuie regandita.