avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Pe dubla bariera adica daca poarta ambii oameni masca N95 este protecție de 100%.
Eu despre asta vorbesc.
Asa se va estompa transmisia accelerata a virusului si poate veni cu ce tulpina modificata vrea el.
Eu din martie 2019 am zis ca România ar trebui sa producă urgent masti dar se pare ca s-a stins treaba.
Nu mai vorbesc de mastile neconforme care in continuare sunt purtate de oameni dar nu este vina lor ci a celor care trebuie sa ii informeze si sa ii educe.

Eu am.senzatia ca ma lupt cu flinta impotriva noului coronavirus.
Virușii sunt sute de mii și eu ucid unul.
Eu port o masca pe stradă și alta puternică in spatii inchise.
Cum masca normala se umezește trebuie sa o schimb la câteva minute si este ca si cum încarc flinta din nou flinta atunci cand schimb mastile umezite.
Este foarte obositor sa te lupți asa cu flinta cu noul coronavirus mai ales ca sunt atât de mulți virusi.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Decembrie 2020
Eu nu-mi amintesc sa fi citit în martie 2019 despre dilemele dvs. în privința fabricării de măști în România.

La cat de mult am scris in domeniul Covid-19 chiar este de inteles daca nu mai retineti.
Cred ca era ori inainte de a se decreta starea de urgenta ori imediat dupa aceea.
Eu am scris foarte tarziu pe forum ceea ce gandeam pentru ca prin februarie deja era necesar sa se faca ceea ce am zis in martie 2019.Si toti erau increzatori in autoritatile romane ca stiu ele ce fac...
Dar...nici astazi nu s-a facut...ceva cu mastile...
Se asemana cu situatia cu atostrazile din Romania.Cand se fac 20 Km de autostrada in 2 ani se sarbatoreste la nivel national.
La Dragomiresti s-a facut o fabrica dar s-a inchis din motive pe care nu le-am inteles.
Nu stiu daca nu cumva chiar dvs. mi-ati dat informatia cu deschiderea fabricii de la Dragomiresti.S-a deschis foarte tarziu si s-a inchis de parca s-ar fi terminat pandemia.

Taiwanul are din nou infectare pentru ca nu a fost atent desi scăpase de noul.coronavirus.
De la un aviator american.
A stat doar 3 zile în izolare pentru ca asa este procedura cu piloții.

[ link extern ]

Insa, ei se agită foarte tare sa eradicheze contaminarea populatiei.
Eu, dupa stiinta mea, ii cotez cu șanse sa scape din noul de noul coronavirus pentru ca autoritatile de acolo.se misca cu talent și foarte rapid.
Trebuie si putina sansa dar nu numai...
Se spune ca sansa ii ajuta pe cei îndrăzneți...

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

La cat de mult am scris in domeniul Covid-19 chiar este de inteles daca nu mai retineti.
Cred ca era ori inainte de a se decreta starea de urgenta ori imediat dupa aceea.
Eu am scris foarte tarziu pe forum ceea ce gandeam pentru ca prin februarie deja era necesar sa se faca ceea ce am zis in martie 2019.Si toti erau increzatori in autoritatile romane ca stiu ele ce fac...

La cit de atent scrieti, este de inteles sa mai spuneti si ...neadevaruri.
In 2019 in luna martie nu aveati cum sa scrieti despre producerea mastilor de protectie in Romania.
latka, utilizator
Scuze, aici aveti dreptate, este vorba de 2020.
Este ceea ce se numeste o eroare materiala si o mai fac si judecatorii din cand in cand, ca sa glumim putin dar sa fim si seriosi in acelasi timp.

Ce ziceti, se va descurca Taiwanul sau nu in cazul dat?
Adica va mai avea inca peste 200 de zile fara nicio infectare cu Covid-19?
As fi curios ce parere aveti.
Eu m-am antepronuntat pentru ca ei chiar se pot descurca, dupa parerea mea.
Si daca ei au putut, oare nu am fi putut si noi?

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)