Imunizarea prin vaccinare poate dura pana la 10 ani in unele situații.
Moderna zice ca ar dura 2 ani imunizarea cu vaccinul lor.
Nu stiu de unde a scos dr. Virgil Păunescu durata de 17 ani dar poate ca stie el ce stie desi este la nivel teoretic.
Nu știu cum ne vom.descurca cu vaccinare la.fiecare 4 luni.
Nici nu am auzit de un caz similar in istoria medicinii.
Este un virus care va crea probleme in continuare daca nu ajungem la.macar 2 ani de imunizare.
Asa pare sa fie dar nu am auzit pe nimeni sa isi exprime un punct de vedere in acest sens.
Ar trebui sa avem și noi propriul vaccin si sa fim ceva mai pregatiti mai ales în contextul actual mondial.
Situatia internațională este una tensionata.
China este nemulțumita ca SUA va vizita Taiwanul.
,,SUA vor plăti un preţ greu pentru acţiunea lor greşită. China cere imediat SUA să pună capăt acestei provocări nebuneşti, să înceteze să creeze noi dificultăţi în relaţiile sino-americane şi în cooperarea celor două ţări în cadrul Naţiunilor Unite”, se arată într-un comunicat al misiunii chineze pe lângă ONU, conform AFP."
[ link extern ]
In urma cu câteva zile:
,,Președintele chinez Xi Jinping le-a cerut forțelor armate să fie "permanent gata de luptă" și a afirmat că Armata Republicii Populare Chineze (AEP) trebuie să folosească fricțiunile de la graniță pentru a cizela capacitățile trupelor, relatează South China Morning Post ."
[ link extern ]
Coreea de Nord o da si ea cu pregătirea militara.
[ link extern ]
România a avut ceva probleme la alimentarea cu energie electrică, ceva fara precedent în ultimii 30 de ani.
,,Transelectrica a spus că s-a produs un incident la nivelul rețelei electrice de transport europene interconectate, care a condus la declanșarea mai multor echipamente din rețelele electrice de transport atât din România, cât și din alte țări.
Întreruperile de curent au afectat industria, dar și populația.
Lucrările pentru sincronizarea sistemelor au durat aproape o oră, iar realimentarea populației aproape două ore."
[ link extern ]