Si mai sunt niște tulpine apărute de cateva zile care par sa creeze probleme din cate am auzit.
Este bine ca nu sunt probleme cu tulpina britanică pentru ca aceasta este la noi în prezent.
Mai castigam timp.
,,Surse: Ministerul Sănătăţii vrea amenzi de până la 20.000 de lei pentru medici, în cazul în care vaccinează anti-COVID persoane care nu sunt programate 11"
[ link extern ]
Daca este adevarat ar trebui schimbat rapid Vlad Voiculescu de la sanatate.
Nici nu prea le are cu medicina.
Macar sa înțeleagă niște chestiuni elementare dar mă tem ca el se pricepe la alte lucruri.
Sa. arunci doze de vaccin este aberație maxima.
Dr. Valeriu Gheorghiţă si premierul Catu par insa sa fie cu capul pe umeri.
Nu cred ca merge sa scoți vaccinul sa îl.ti la.temperatura camerei 5 ore si apoi sa îl.reintroduci la.-80 de.grade celsius.
Sa faca macar liste de rezerva daca vor neapărat liste și asa ar rezolva problema.
Insa, nici sa te inscrii nu poți ca nu le.merge platforma si cum.sa faci liste?
Eu nu stiu ce programatori au dar cred ca se puteau găsi unii mai buni.
Se putea apela si la.cei din penitenciare care cu siguranta sunt mai talentați ca cei care lucrează pentru stat permanent.
Si-ar da foarte tare silința sa se scadă cativa ani din pedeapsa mai ales ca se si plictisesc fara calculatoare in penitenciar.
Cred ca daca m-as ocupa.eu de o.asemenea căutare as găsi cei mai buni din Europa fiind suficient sa vad exact ce anume au făcut.