avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010

e cineva de pe forum care a spus ieri...
i-am trimis mesaj pe privat sa intreb, dar nu mi-a raspuns...
engfull, multumesc pt raspuns si pt ca ti-ai facut timp sa imi raspunzi!
orice informatie e de folos, asa ca daca mai stie cineva ceva, va rog spuneti-mi ca sa stiu daca imi rup din timpul alocat copilului si ma apuc de invatat (pentru martie 2011 cand s-ar face cei 5 ani) sau.......nu....
Văd totuşi că nu s-a discutat nimic despre o a treia variantă legală. Pe lângă primele două (de a reuşi în funcţia respectivă sau de a nu reuşi) pentru cei care au nota minim 7 dar care rămân pe dinafară clasându-se sub numărul de locuri mai există şi posibilitatea prevăzută de art. 23 alin. 3 din Regulamentul de concurs, care prevede: " Candidaţii care nu au fost declaraţi admişi pentru funcţia pentru care au concurat, dar care îndeplinesc condiţiile de medie prevăzute la art. 22^5 alin. (1), pot opta pentru posturile rămase neocupate în urma desfăşurării concursului". În primăvară s-au ocupat toate locurile din prima. În toamnă au rămas neocupate atât la judecători cât şi la procurori. Ar putea exista şi varianta intermediară în care într-o parte sunt ocupate locurile dar dincolo mai rămân libere. Ce spuneţi? Vă băgaţi? :D
Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2010
zz-man, utilizator
Buna !
Parca am citit pe undeva, nu mai stiu unde, de cineva ce avea aceeasi problema cu jumatate de norma.
Ia la puricat topicul admitere mag. niembrie 2009 sau martie. Cred ca i-au acceptat dosarul.
Repet - nu stiu sigur.
anagr a scris:

engfull, multumesc pt raspuns si pt ca ti-ai facut timp sa imi raspunzi!
orice informatie e de folos, asa ca daca mai stie cineva ceva, va rog spuneti-mi ca sa stiu daca imi rup din timpul alocat copilului si ma apuc de invatat (pentru martie 2011 cand s-ar face cei 5 ani) sau.......nu....

interuperea pe care o ai e pt crsetere de copil ?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)