Buna tuturor! ma bucur ca am gasit acest forum, am citit toata discutia si am aflat multe lucruri importante. mult succes la afisarea rezultatelor si toata admiratia pt cat de mult ati muncit! desi sunteti stresati de asteptare, "indraznesc" sa va intreb si eu ceva in legatura cu vechimea. situatia mea sta cam asa: 1an si 7 luni "jurist" (asa scrie in cartea de munca) deci nu jurisconsult cum cerea legea 92/92, apoi am 1 an si 11 luni de avocatura, apoi 2ani si 4 luni intrerupere. deci ar mai fi nevoie de 1an si 6 luni, dar acum am contract cu JUMATATE DE NORMA. in plus mi-au scris in cartea de munca "jurist" desi codul era 242103, cel de la "consilier juridic". Trebuie lucrat 8 ore ca sa se considere vechimea completa? Denumirea din cartea de munca are importanta?
va multumesc mult si MUUULT SUCCES
Un motiv in plus sa fie optimista Andreea.....avand in vedere precedentul....inseamna ca cineva acolo sus te iubeste...si nu cred ca te-ar lasa acum cand ai cea mai multa nevoie...si eu sunt cam in aceeasi situatie... un baietel de 3 ani.....sotul poate merge cu tine? nu sunt probleme?
Buna tuturor! ma bucur ca am gasit acest forum, am citit toata discutia si am aflat multe lucruri importante. mult succes la afisarea rezultatelor si toata admiratia pt cat de mult ati muncit! desi sunteti stresati de asteptare, "indraznesc" sa va intreb si eu ceva in legatura cu vechimea. situatia mea sta cam asa: 1an si 7 luni "jurist" (asa scrie in cartea de munca) deci nu jurisconsult cum cerea legea 92/92, apoi am 1 an si 11 luni de avocatura, apoi 2ani si 4 luni intrerupere. deci ar mai fi nevoie de 1an si 6 luni, dar acum am contract cu JUMATATE DE NORMA. in plus mi-au scris in cartea de munca "jurist" desi codul era 242103, cel de la "consilier juridic". Trebuie lucrat 8 ore ca sa se considere vechimea completa? Denumirea din cartea de munca are importanta?
va multumesc mult si MUUULT SUCCES
buna!
in legatura cu denumirea din carnetul de munca de "jurist " iti recomanda sa-ti faci o rectificare in carnet , roaga la personal sa -ti faca modificare
si eu am avut asa pt o perioada de 1 an si m-au sunat de la CSM si m-au intrebat " ce inseamna "jurist " - ati avut atributii de consilier juridic ? " si mi-au spus sa fac modificarea in catea de munca , altfel nu se ia in calcul.....
de altefl nu exista profesia de "jurist "....