ENGFULL..mai impartaseste-ne si noua din informatiile tale... asa ca sa nu stam linistiti....La mine..... toti cu care am vorbit si care au la examen ....cred ca se intra cu 7 si la judecatori si la procurori...avand in vedere ca sunt putin care au trecut de 7....dar vom trai si vom vedea....
as impartasi cu mare drag daca as avea mai multe .... dar tot de aici le culeg si chiar acum ma gandeam .... ca la mediile vehiculate pe forum ( fara a mai include si mediile intermediare ) daca sunt cate 10 persoane cu aceeasi medie ( ca doar nu e numai unul ....) cam .... ramanem pe afara ......
ieri am vb cu un jude care a intrat in primavara trecuta si i-am cerut parerea despre nivelul examenului si vesti de la cei pe care ii cunoaste din bacau ( loc de dom ) si mi-a spus ca parerea generala este ca ori se intra si cu 7 ori raman locuri neocupate :O
exact ce spuneam si mai sus ..... pareri si opinii contrare
cred ca cel mai bine ar fi sa reusim sa ne detasam pana luni .... daca am putea ....
eu personal sunt :duh:
sincer mi-as dori sa fiu tot timpul pesimista si sa zic ... asta e .... la toamna ( iar luni sa sar in sus ) decat sa imi fac iluzii si luni sa urlu de ciuda
sendre, se pare ca noi suntem codasii.
Sa speram ca e cu noroc.Mie ce e drept , mi s-a intamplat de cateva ori in viata sa intru printre ultimii sau chiar sa fiu printre primii cazuti si sa primesc o instiintare ca s-au suplimentat locurile / s-au retras unii si eu am intrat.
Cred ca avem nevoie sa fim optimisti.
Eu sunt din Dej, jud. Cluj.
Cu nota asta nu sper un post aproape de casa, desi am 2 copii mici, de 3 si 4 ani, dar ce conteaza unde, important e, consider, sa fim pe lista celor admisi.
Asta ar treb. sa facem sa ne detasam, dar cum in ultiele 3 luni am invatat enorm , nici nu mai stiu ce nseamna sa ai timp liber.
De munca nici nu poate fi vorba, parca am alergie de asa ceva, de fapt nu am chef de nimic, parca m-as reapuca de invatat....#-o