avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Bună tuturor!! Mai cunosc o prietenă grefier la Tribunalul Bucureşti , care a luat nota 7,05 şi a dat la procurori-Bucureşti
pt.engfull
pe cine cunosti in Bacau, ca si eu tot de acolo sunt

nu stiu daca sa-mi "fac griji" pentru un posibil contracandidat...sau persoana din bacau care are apoximativ aceeasi medie as putea fi tot....:innocent:eu

oricum ar fi, e loc pentru toti...
Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2010
ADINA IONITA, Avocat
Multumesc pt raspuns! doar ca prima perioada ca "jurist" se intampla prin 2002 in bucuresti, acum eu nu mai locuiesc in bucuresti, ma sfatuiesti deci sa ma duc la bucuresti si sa cer rectificarea si pt acea perioada? si pe ce baza le cer rectificarea, vreun act, ceva? si in legatura cu nr de ore, e intr-adevar o problema ca am doar 4 ore pe cartea de munca? ca doar conteaza cat de eficient esti....nu cat stai la birou !!???:)
adinete a scris:

pt.engfull
pe cine cunosti in Bacau, ca si eu tot de acolo sunt

e un forum cu id -uri .... doar nu crezi ca-ti voi da numele pers cu care am vb ?!!!
si daca esti din bacau , ceilalti colegi ai tai ce au facut ?
Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2010
ENGFULL, utilizator
Bună Karmina!!!Ţi-am simţit lipsa cu reactualizarea...

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)