avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Carmen, multumesc de intentie.Incearca sa dai ceva din titlu, cum se numeste ce ai tu, ca dam pe google si poate ne gaseste pdf-ul. te rugam, e f.greu sa ne descurcam, mersi mult .
Drept civil partea generala - Boroi editura Hamangiu ed. III 2008.
Am trimis pe mesenger cartea unei doamne din Brasov. Daca doriti asa cu cea mai mare placere. Id-ul meu de mesenger: miron_carmen.
Daca aveti alte carti scanate va rog frumos, fac economie la bani :">
Gasiti cartea in format pdf pe [ link extern ]
Dati un search pe google, de ex: drept civil boroi scanat si urmariti site-ul indicat mai sus.
Spor la invatat celor care dau examenul acum in martie.
Salutare
Am terminat materia de citit odata. Acum incep sa aprofundez anumite aspecte.
Sincera sa fiu nu ma simt prea pregatita, dar oricat am invata tot mai trebuie.
Initial ma gandisem sa dau examen in noiembrie-cu un copil de 1 an si 3 luni e cam greu sa inveti.
Bafta tuturor si spor la invatat.
Salut,
Urmăresc de ceva timp acest subiect, şi m-am hotărât să dau şi eu examenul în martie.
Astăzi m-am înscris la examen.
Este foarte greu, am trecut odată peste materie, mai puţin cedo.
Ce ziceţi...sunt de ajuns două luni de învăţat?
Încerc să fac tot posibilul, dar este foarte mult de învăţat.
Spor tuturor.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)