avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Ce carti de grile aveti? am auzit de Cornelia Ciobanu(nu Mihaela Ciobanu) dar nu gasesc cartea nicaieri
nu ciobanu... viorel voineag e cel mai bun. ciobanu are o carte plina de greseli de ortografie in primul rand, mie mi-e sincer sila sa citesc. si unele grile sunt formulate total aiurea. de fapt majoritatea, nu merita banii.

a, scuza-ma acum am vazut ca ai scris cornelia ciobanu, nu am auzit de ea. am dat si o cautare pe net si... nimic. eu de obicei imi cumpar cartile de pe net, dar de autoarea asta nu am gasit nimic. (nici macar numele ei mentionat pe undeva).
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2010
anais_anais, utilizator
Ai dreptate anais, grilele lui Voineag sunt cele mai bune. Eu m-am convins si pot sa spun ca deja le-am rezolvat pe toate, acum mai fac o verificare ( de control ).
Dar de cate ori greseam un raspuns pur si simplu ma trimitea din nou la carti....si ...avea dreptate (dar tot eu eram uimita:stunned:).
Asa ca si eu recomand Voineag .
Bafta tuturor si spor la invatat!
Va sustin in ceea ce priveste Voineag
Recunosc insa ca mi s-a intamplat sa nu fiu de acord in privinta unor raspunsuri....probabil datorita viziunii diferite implementate prin studierea anumitor autori...;);)
Alte carti de grile, comandate de pe net:
TESTE GRILA - F. Magureanu, V. Stoica, V. Lazar si V. Asadi
TESTE GRILA de drept penal si procesual penal de Aurel Ciobanu si Petrut Ciobanu(mi se pare buna)
si evident MIHAELA CIOBANU ...pe care probabil o are toata lumea....si la fel si eu....neainteleasa in multe privinte...:sorry:
Karmina a scris:

Va sustin in ceea ce priveste Voineag
Recunosc insa ca mi s-a intamplat sa nu fiu de acord in privinta unor raspunsuri....probabil datorita viziunii diferite implementate prin studierea anumitor autori...;);)
Alte carti de grile, comandate de pe net:
TESTE GRILA - F. Magureanu, V. Stoica, V. Lazar si V. Asadi
TESTE GRILA de drept penal si procesual penal de Aurel Ciobanu si Petrut Ciobanu(mi se pare buna)
si evident MIHAELA CIOBANU ...pe care probabil o are toata lumea....si la fel si eu....neainteleasa in multe privinte...:sorry:

Eu va spun ca nu e bine sa stati pe net acum, foarte multa vreme, apoi din grile si eu le-am luat pe cele pe care le-ati mentionat voi, si am constatat, asa cum am mai scris, ca mai important e sa invat materia, sa fac grilele trecute, sa le inteleg, si sa ma uit pe grilele magistratilor date la examenul de promovare in functii de executie... exista site-ul ICCJ-ului cu privire la spete, de acolo s-au dat spete in nov.2009, nu uitati de RIL-uri... Nu va ajuta in mod deosebit grilele lui Voineag, daca voi de exemplu nu cititi jurisprudenta de la ICCJ, ambele sectii, penala si civila... Multa bafta si cititi nu stati pe net... e o forma de distragere de la invatat.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)