Karmina a scris:
Va sustin in ceea ce priveste Voineag
Recunosc insa ca mi s-a intamplat sa nu fiu de acord in privinta unor raspunsuri....probabil datorita viziunii diferite implementate prin studierea anumitor autori...;);)
Alte carti de grile, comandate de pe net:
TESTE GRILA - F. Magureanu, V. Stoica, V. Lazar si V. Asadi
TESTE GRILA de drept penal si procesual penal de Aurel Ciobanu si Petrut Ciobanu(mi se pare buna)
si evident MIHAELA CIOBANU ...pe care probabil o are toata lumea....si la fel si eu....neainteleasa in multe privinte...:sorry:
Eu va spun ca nu e bine sa stati pe net acum, foarte multa vreme, apoi din grile si eu le-am luat pe cele pe care le-ati mentionat voi, si am constatat, asa cum am mai scris, ca mai important e sa invat materia, sa fac grilele trecute, sa le inteleg, si sa ma uit pe grilele magistratilor date la examenul de promovare in functii de executie... exista site-ul ICCJ-ului cu privire la spete, de acolo s-au dat spete in nov.2009, nu uitati de RIL-uri... Nu va ajuta in mod deosebit grilele lui Voineag, daca voi de exemplu nu cititi jurisprudenta de la ICCJ, ambele sectii, penala si civila... Multa bafta si cititi nu stati pe net... e o forma de distragere de la invatat.