avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Categoric trebuie sa ai si noroc...si sa inveti logic.
Cunosc pe cineva - din avocatura-care de 2 ani sta acasa( si nu are nici copii) invata, dar nu a luat pana acum.Si a dat de 4 ori.
Deci, eu ce pretentie sa mai am care invat din decembrie 2009 si mai am si o fetita de 1 an si 3 luni care vrea sa "citeasca" cartile lui mami?!
Nici la INM nu ai dat niciodata?
Si eu tot prima data dau la magistratura si tot cu procedura penala am probleme
fluturas1980 a scris:

Nici la INM nu ai dat niciodata?
Si eu tot prima data dau la magistratura si tot cu procedura penala am probleme

Am dat la INM in 2001, cd am terminat facultatea.Dar nu am inteles de ce nu am inteles luat.Pentru ca invatasem,la licenta am luat 9,50 (am terminat Facultatea de drept din Sibiu).Dupa m-am angajat, la patron,bineinteles, si nu am mai avut timp sa ma pregatesc.
Acum fiind in crestere copil, m-am gandit sa mai incerc.
In curriculum vitae trebuie trecuta toata activitatea sau numai cea in domeniul juridic?
ENGFULL a scris:

oferta la ed hamangiu pt Jurisprudenta CEDO
[ link extern ]

[ link extern ]

incercati si la editura best publishing sunt hotarari iccj si cedo la preturi accesibile. nu au teste grila dar macar ne putem face o idee despre 2009.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)