avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Termenul curge de la punerea efectiva in executare a mandatului nu de la data emiterii acestuia.
termenul arestarii preventive curge de la data punerii in executare a mandatului.adica 20.06.2008.Dupa audierea inculpatului instanta trebuia sa aprecieze temeinicia si legalitatea arestarii preventive si apoi sa se pronunte in sensul mentinerii, inlocuirii sau revocarii., daca mai exista temeiurile, s-au schimbat sau nu mai exista.
Asta explicatia mea.Voi ce ziceti?
ART. 149 Cod proc. pen.
Durata arestării inculpatului
Durata arestării inculpatului în cursul urmăririi penale nu poate depăşi 30 de zile, afară de cazul când ea este prelungită în condiţiile legii. Termenul curge de la data emiterii mandatului, când arestarea a fost dispusă după ascultarea inculpatului, iar în cazul când arestarea a fost dispusă în lipsa acestuia, termenul curge de la data punerii în executare a mandatului de arestare.
S-au afisat listele finale ale verificarilor.
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2010
ContSters89182, utilizator
Am facut grilele de procedura penala care s-au dat in noiembrie- daca se dau la fel de grele nu iau examenul:((

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)