avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Poate nu vor fi atat de grele.Oricum, concurenta este mare. Deja au aparut articole pe aceasta tema....
Bafta sa fie pentru toti. Sa auzim de reusite.
mai puteti? eu mai am putin si... arunc cartile pe ferestra X-(
Eu deja le-am aruncat..., dar nu pe fereastra ci in biblioteca! Iar sotul m-a amenintat ca ma incuie in camera si arunca cheia#-o, asta ca sa nu fiu tentata sa dau iama din nou prin biblioteca buclucasaX-(!Mai este putin si se termina! Curaj fetelor!!!
ªi pentru mine a fost astăzi o zi foarte grea şi obositoare. Să nu uitaţi să vă luaţi ceas la examen întrucât, aşa cum ştiţi, telefoanele nu le veţi putea folosi. :luck:
De doua zile m-a luat si o durere de masea si nu-i pot face nimic pana nu se duce infectia.Asa ca la examen pe langa oboseala ma va durea si maseaua#-o
Mai am putin si imi vine sa renuntX-(

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)