avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
73 de puncte. nu am nici o sansa! de acum in noiembrie sa vedem ce o mai fi! am gresit mult la penal#-o! felicitari celor cu medii mai mari!
cris28, in toamna s-a intrat cu 7... si stiu ca in primavara s-a intrat cu 7,95, dar... in primavara au fost parca mai usoare, sper sa nu ma imbat cu apa rece.
si eu am emotii, dar am si speranta ca poate nivelul va fi mai scazut! fii optimista.
si mie mi s-a parut cel mai greu la penal si am gresit si din neatentie.
oricum, imi si imaginez ce isi frecau mainile cei din comisia de elaborare subiecte cand mai nascoceau cate o capcana. vreo doua cel putin erau creatia unei minti diabolice:))
putine grile au fost clare, negru pe alb, majoritatea erau capcane, unele destul de subtile, altele mai usor de descifrat.
dar si daca nu vom intra, sau pentru cei care stiu deja ca nu au intrat, e o experienta utila si la toamna sunt sigura ca totul va fi ok!
si ms marius ptr felicitari, dar nu vreau sa sper nimic inainte, mi-e teama, asa ca din superstitie prefer sa asteptam cu totii rezultatele. mtult succes.
Ultima modificare: Duminică, 21 Martie 2010
anais_anais, utilizator
buna
eu am reusit 78 puncte...nu stiu daca sa ma bucur sau nu...eu am optat pentru procuror
sincer nici mie nu mi s-a parut usor...dar am crezut ca poate asa simt eu din cauza oboselii deoarece vineri si sambata noaptea am avut insomnie iar la examen m-am dus drogata de energetizante :(
nu toate au fost grele, dar nici usoare unele...
si eu tot la penal am gresit cel mai mult
asa mi s-a parut ca gandesc toti...ca la penal a fost greu...
acum sa asteptam rezultatele....
vb maine...
poate reusesc si eu in sfarsit sa dorm, acum ca am scapat de examen...
buna si inca odata felicitari tuturor!:)
kristian, viata merge inainte si cu bune si cu rele.
anais, cris si karmina eu cred ca veti fi admise...
si chiar de nu o fi asa, haideti sa vedem partea buna a lucrurilor...din orice avem ceva de invatat, deci si din esecuri ca si din succese...
doamne fereste in cazul unui esec, ganditi-va ca viata ar fi monotona daca totul ar iesi perfect...
oricum ar fi, capul sus; repet, viata merge inainte!
va doresc tuturor o saptamana relaxanta si plina de reusite! :)
anais_anais a scris:

nu mai ziceti nimic, candidatii de azi? cum vi s-au parut spetele mai ales? ce punctaj anticipati? eu cred ca ma situez la un 7 si ceva, din pacate...
eu am 6.70 si imi vine sa innebunesc. Nu stiu ce sa fac. Ati contestat careva ceva?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)