avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
si mai am o intrebare cum se calculeaza vechime?
eu lucrez din 1oct 2001, dar din 12.01.2009 sunt in crestere copil.Cf. legii perioada aceasta constituie vechime atat in munca(pentru calcul la sporul de vechime) cat si pentru pensie.
Dar pt. magistratura se calculeaza?
ENGFULL a scris:

[ link extern ]

mersi mult engfull - sa ai noroc si sa iei examenul
cate luni ati invatat? Eu intentionam sa merg in noiembrie.Am inceput sa invat in ianuarie si am parcurs procedura civila.Credeti ca am sanse, daca trag acuma tare sa incerc si la ex. din martie?
anasm a scris:

cate luni ati invatat? Eu intentionam sa merg in noiembrie.Am inceput sa invat in ianuarie si am parcurs procedura civila.Credeti ca am sanse, daca trag acuma tare sa incerc si la ex. din martie?

eu am incercat in noiembrie 2009 si am luat aproape 7 dupa 2 luni si jumatate de invatat. De 10 ani de cand am terminat facultatea nu am avut tangenta decat cu dr. civil si putin procedura civila ... dintre materiile pentru examen (sunt cons.jr.). Avand familie si un piticut, am putut invata doar la serviciu si doar, 5-10% acasa.
Asa ca, eu te incurajez sincer sa incerci. Ai sansa ta! Incearca!

vechimea trebuie sa fie continua?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)