RIL-urile sunt pe site-ul Inaltei Curti:
[ link extern ]
fluturas1980 a scris:
MayeMaye a scris:
Trebuie sa facem rost pentru ca astia vad ca dau intrebari din RIL-uri
Stiam eu un link, cu ril-uri...sa il caut si ti-l trimit... Daca ai vreo idee de unde putem procura toate RIL-urile.....ufff. suna fantastic...toate ril-urile..
Da culgeri de RIL-uri nu se gasesc? Stie cineva mai umblat prin librarie si mai linistit cu nervii...care are timp sa caute... ca pe noi, cei cu servicii, e mai greu sa ne prinzi mai relaxati....
Pai...saptamana asta iau procedurile.....din nou...si extrag esenta esentei esentei...din ele...le scriu mare, cu bolduire, cu markere, cu tot..ca pt.aia mici....
Si apoi, intre 2 oua vopsite si o pasca...iau penalul la puricat.... si tot asa....
Iar Civilul...greu la succesiuni cu cotele alea....
Tu? Ce plan de bataie ai?
Ca să poţi reuşi la un astfel de examen e nevoie de multă răbdare şi perseverenţă. Din moment ce RIL-urile sunt puse direct pe internet nu e nevoie să cumperi o culegere din comerţ ci pur şi simplu să le iei direct de pe situl oficial bob cu bob. Eu aşa am făcut şi am întocmit un fişier word cu cele descărcate de acolo. L-am urcat aici:
[ link extern ] /
;)
MayeMaye a scris:
Trebuie sa facem rost pentru ca astia vad ca dau intrebari din RIL-uri
Stiam eu un link, cu ril-uri...sa il caut si ti-l trimit... Daca ai vreo idee de unde putem procura toate RIL-urile.....ufff. suna fantastic...toate ril-urile..