avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Numai comisia de organizare a concursului poate dispune asupra acestor verificări. În principiu, dacă suma perioadelor în care ţi-ai exercitat profesia duce la vechimea de minim 5 ani eu cred că sunt şanse de a fi acceptat dosarul. CSM-ul răspunde oficial în această problemă în felul următor: "Cu privire la declaraţia pe proprie răspundere privind existenţa sau inexistenţa întreruperilor în activitate, vă aducem la cunoştinţă faptul că aceasta se referă la întreruperile care sunt de natură a afecta vechimea în specialitate juridică".
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
zz-man, utilizator
zz.-man, nu ne-ai spus ce ai facut la examen; cum ti s-au parut grilele?
Nu am verificat rezultatele ci le aştept pe cele oficiale. Cred că primele 20 de întrebări au fost uşoare iar apoi a început greul, mai ales la speţe unde diferitele întortocheri nu ştiai cum să le interpretezi. Cum ar spune Sydney Youngblood, cred că asta trebuie să facem :D : [ link extern ]
ai dreptate cu statul si asteptatul...:D...pt. ca altceva nu avem ce face...
legat de grile si eu am aceeasi parere: primele 20 chiar usoare...iar apoi din ce in ce mai intortocheate
camicris a scris:

Salutare fratilor,
Am facut de 6.10.
Daca mai aveam o luna de invatat, faceam mai mult.
Subiectele la civil au fost acceptabile.Nu au fost foarte grele.
In schimb penal si procedura scarboase rau.
3 spete si 4 intrebari de teorie le-am facut bine la inceput si pentru ca mi-a ramas 1 ora timp m-am gandit sa ma mai uit peste ele....greseala mea....pt ca am bifat alt raspuns.Alte 4 intrebari de teorie le-am gresit prosteste.Pentru ca le stiam, dar nu stiu ce a fost in capul meu.
Prima intrebare de la OJ-grila 1, nu am gasit raspunsul in lege.Dar si acolo bifasem bine, dar dracu m-a pus sa ma mai uit odata.Iar la una din intrebarile de la CEDO, acelasi lucru.Deci daca nu ma mai uitam odata si eram atenta as fi putut lua 7.65.
Dar asta se intampla cand nu esti sigura pe tine, deci trebuia materia mai bine aprofundata.
Ma uit si acum la grila si nu-mi vine sa cred cat de proasta am putut fi.
Asta e.
La TOAMNAAAAAAAAAAAA#-o

Eu mi-as dori sa nu fi stiut nimic.
Am 6.70 si imi vine sa urlu de nervi. Dar dupa Pasti as vrea sa o iau de la capat cu invatatul desi sunt atata de dezamagita

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)