avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
MayeMaye a scris:

camicris a scris:
[
Dar asta se intampla cand nu esti sigura pe tine, deci trebuia materia mai bine aprofundata.
Ma uit si acum la grila si nu-mi vine sa cred cat de proasta am putut fi.
Asta e.
La TOAMNAAAAAAAAAAAA#-o

Salutare. Nici eu....nici eu....Asta e....
Camicris, nu e vorba de a fi sau nu prost,poate ai fost mai repezita, stai linistita nu esti singura. Si eu..:"> e oboseala, e stresul, e agitatia, eu de exemplu stau si ma uit la o grila de o mie de ori...sa fie asta...sa nu fie...si cu toate astea capcanele nascocite de ei sunt.....ce sa mai zici...
Chestia cu cablul de joasa tensiune.... 99,9 la suta cred ca s-ar fi repezit sa bifeze chestia.... cine e foarte analititc si-a dat seama cum suna de fapt articolul din cod...

Deci...avem o multime de greutati, de probleme...dar SA O LUAM DE LA CAPAT. Cine mai invata inainte de Paste? Facem o pauza...sau....???

Eu numai pana la Pasti stau. Aproape 2 saptamani de odihna si o iau la capat.
Cred ca ar trebui sa imi procur de undeva toate RIL-urile
multumesc celor care mi-au raspuns. la mine intreruperea e de genul 1 an si 8 luni activ juridica, pauza vreo 3 luni, activ juridica 3 ani, pauza.....daca as mai face cateva luni, as avea 5 ani vechime CUMULAND toate perioadele lucrate....in regulament, se mentioneaza ca tb sa dai declaratie pe pp rasp ca nu ai intreruperi pe cartea de munca......deci....daca pt 3 zile s-a acceptat dosarul, nu cred ca aceasi lucru se intampla si pt 3 luni...si de mai multe ori..mie mi s-ar parea logic sa se cumuleze perioadele lucrate, neavand nicio relevanta intreruperile inerente care s-au mai si produs din vina angajatorului, nu a mea....asa ca..nu cred sa am sanse ca dosarul sa imi fie acceptat...
Stiam eu un link, cu ril-uri...sa il caut si ti-l trimit... Daca ai vreo idee de unde putem procura toate RIL-urile.....ufff. suna fantastic...toate ril-urile..
MayeMaye a scris:

Stiam eu un link, cu ril-uri...sa il caut si ti-l trimit... Daca ai vreo idee de unde putem procura toate RIL-urile.....ufff. suna fantastic...toate ril-urile..
Trebuie sa facem rost pentru ca astia vad ca dau intrebari din RIL-uri
fluturas1980 a scris:

Eu numai pana la Pasti stau. Aproape 2 saptamani de odihna si o iau la capat.
Cred ca ar trebui sa imi procur de undeva toate RIL-urile

Fluturas, deocamdata uite asta....[ link extern ]
Mai caut si altceva.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)