fluturas1980 a scris:
camicris a scris:
Grila 1 intreb 25.
Ei spun ca raspunsul e AB, dar la B)spune ca pedeapsa aplicata pentru infractiunea savarsita anterior a fost amenda penala.
Pai daca a fost amenda penala nu s-ar fi dat susp exec sub supraveghere, pentru ca nu indeplineste conditiile.
Deci raspunsul nu ar fi trebuir sa fie doar A)?
Asa am gandit si eu ca tine dar....vad ca nu a fost bine
Contestatie ai facut?
si eu am gandit la fel ca voi ....si, de asemenea, am punctat gresit
abia astazi, cand am analizat-o cu atentie, am inteles ca au dreptate și nu doar pt. ca EXACT LA FEL CA IN GRILA scrie si Mitrache in cartea lui, la pag 413 a Editiei 2009.
Noi, nu am citit cu atentie grila: pedeapsa cu amenda nu se referă la pedepsa a cărei executare este suspendata!
Se refera la infractiunea descoperita, careia daca i se aplica pedeapsa inchisorii atrage anularea suspendării, iar daca i se aplică pedeapsa amenzii nu atrage anularea suspendarii si executarea pedeapsei initiale ramane mai departe suspendata; cu alte cuvinte condamnatul achită o amenda pt. infractiunea descoperita si are suspendata in continuare executarea pedepsei initiale.
Nu stiu daca am fost explicita, sau nu.
Eu oricum mi-am dat seama ca grila are raspunsurile cum au zis ei si deci, nu cred ca accepta contestatia la aceasta intrebare.