avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
fluturas1980 a scris:

camicris a scris:

Grila 1 intreb 25.
Ei spun ca raspunsul e AB, dar la B)spune ca pedeapsa aplicata pentru infractiunea savarsita anterior a fost amenda penala.
Pai daca a fost amenda penala nu s-ar fi dat susp exec sub supraveghere, pentru ca nu indeplineste conditiile.
Deci raspunsul nu ar fi trebuir sa fie doar A)?
Asa am gandit si eu ca tine dar....vad ca nu a fost bine
Contestatie ai facut?

si eu am gandit la fel ca voi ....si, de asemenea, am punctat gresit
abia astazi, cand am analizat-o cu atentie, am inteles ca au dreptate și nu doar pt. ca EXACT LA FEL CA IN GRILA scrie si Mitrache in cartea lui, la pag 413 a Editiei 2009.
Noi, nu am citit cu atentie grila: pedeapsa cu amenda nu se referă la pedepsa a cărei executare este suspendata!
Se refera la infractiunea descoperita, careia daca i se aplica pedeapsa inchisorii atrage anularea suspendării, iar daca i se aplică pedeapsa amenzii nu atrage anularea suspendarii si executarea pedeapsei initiale ramane mai departe suspendata; cu alte cuvinte condamnatul achită o amenda pt. infractiunea descoperita si are suspendata in continuare executarea pedepsei initiale.
Nu stiu daca am fost explicita, sau nu.
Eu oricum mi-am dat seama ca grila are raspunsurile cum au zis ei si deci, nu cred ca accepta contestatia la aceasta intrebare.
Ultima modificare: Marți, 23 Martie 2010
Karmina, utilizator
ENGFULL a scris:

carmen , tu nu ai dat acum ?

Nu, nu am vechimea in toamna va fi prima data si deja mi-e groaza.
Eu duminica am avut emotii pt voi.
carmen_miron a scris:

Va citesc de zor si va tin pumnii sa scapati chiar de acum. Restul vom continua sa invatam. Fosta mea indrumatoare de an din facultate care e procuroare mi-a spus si ea ca e bine sa iau la puricat RIL-urile.
O intrebare: spete de unde faceti?
Daca merg cu invatatul pe coduri la proceduri e oare suficient?

nu sunt suficiente doar codurile!!!!

Legat de RIL-uri eu am cumparat codurile cu tot cu RIL-uri in ele! Si mi-a fost mult mai usor sa le retin! Practic la articolul cu RIL era reprodus si textul acestuia!

Multumim ca te-ai gandit la noi!:vishenka:
Ultima modificare: Marți, 23 Martie 2010
Karmina, utilizator
Karmina a scris:

MayeMaye a scris:

Pai...saptamana asta iau procedurile.....din nou...si extrag esenta esentei esentei...din ele...le scriu mare, cu bolduire, cu markere, cu tot..ca pt.aia mici....
Si apoi, intre 2 oua vopsite si o pasca...iau penalul la puricat.... si tot asa....

Iar Civilul...greu la succesiuni cu cotele alea....
Tu? Ce plan de bataie ai?

ati innebunit?????
trebuie sa va adunati un pic!!!
daca nu sunteti extenuanti inseamana ca nu ati invatat suficient de mult!
eu daca nu iau examenul, pana la Pasti nu fac nimic!
Trebuie un mic ragaz.... incarcate bateriile!
Ascultati-ma ce va spun: ascultati-va corpul! Dati-i ce va cere! Acum sigur cere un pic de relax!
Si apoi, in forta! Pana la limita, cat se poate!

Ai dreptate...dar cel putin eu una sunt atat de dezamagita mai ales ca am fost la un pas....si sunt amarata de asta am nevoie de alt impuls si trebuie sa o iau de la capat.Nu pot sa ma las infranta
fluturas1980 a scris:

zz-man a scris:

Ca să poţi reuşi la un astfel de examen e nevoie de multă răbdare şi perseverenţă. Din moment ce RIL-urile sunt puse direct pe internet nu e nevoie să cumperi o culegere din comerţ ci pur şi simplu să le iei direct de pe situl oficial bob cu bob. Eu aşa am făcut şi am întocmit un fişier word cu cele descărcate de acolo. L-am urcat aici:
[ link extern ] /
;)

Pot sa te intreb de cate ori ai dat examenul asta?

Este a şaptea tentativă de a accede în magistratură ( 5 de INM şi 2 direct pe post). Din păcate în primele 6 nu am citit niciodată RIL-uri. :(

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)