avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Ne perpelim.. cu totii... la foc marunt....Sper sa treaca o data si sa ne vedem de viata....acum parca sta timpul in loc...
evdochim_mariana2006 a scris:

Sunt de acord cu voi. Si eu am dat deja de 4 ori acest examen, duminica a fost a 4-a oara si de fiecare data am muncit pe branci. De data asta mi-am calculat nota ....6.30 , mica raportat la cat am invatat si cate nopti am pierdut, dar asta e , eu sunt multumita . Consider ca am facut un punctaj foarte bun si MERG INAINTE.
Este adevarat ca nu m-am uitat pana acum pe RIL, asta a fost greseala mea, caci poate intelegeam mai bine spetele, dar de acum inainte ma voi uita si pe ele.

Am fost cu tine în sală, la circa 3 metri distanţă dar cu un rând mai jos. Când s-a făcut prezenţa cu puţin timp înainte să deschidă plicurile mi s-a părut cunoscut numele de Evdochim. Am verificat acasă şi într-adevăr aşa era.:)
inseamna ca ei stat pe acelasi rand cu mine :D
ce nota ai avut zz-man?Ne spui si noua? sa te trecem in lista...
Karmina a scris:

fluturas1980 a scris:

camicris a scris:

Grila 1 intreb 25.
Ei spun ca raspunsul e AB, dar la B)spune ca pedeapsa aplicata pentru infractiunea savarsita anterior a fost amenda penala.
Pai daca a fost amenda penala nu s-ar fi dat susp exec sub supraveghere, pentru ca nu indeplineste conditiile.
Deci raspunsul nu ar fi trebuir sa fie doar A)?
Asa am gandit si eu ca tine dar....vad ca nu a fost bine
Contestatie ai facut?

si eu am gandit la fel ca voi ....si, de asemenea, am punctat gresit
abia astazi, cand am analizat-o cu atentie, am inteles ca au dreptate și nu doar pt. ca EXACT LA FEL CA IN GRILA scrie si Mitrache in cartea lui, la pag 413 a Editiei 2009.
Noi, nu am citit cu atentie grila: pedeapsa cu amenda nu se referă la pedepsa a cărei executare este suspendata!
Se refera la infractiunea descoperita, careia daca i se aplica pedeapsa inchisorii atrage anularea suspendării, iar daca i se aplică pedeapsa amenzii nu atrage anularea suspendarii si executarea pedeapsei initiale ramane mai departe suspendata; cu alte cuvinte condamnatul achită o amenda pt. infractiunea descoperita si are suspendata in continuare executarea pedepsei initiale.
Nu stiu daca am fost explicita, sau nu.
Eu oricum mi-am dat seama ca grila are raspunsurile cum au zis ei si deci, nu cred ca accepta contestatia la aceasta intrebare.

Acum ca am citit si eu in Mitrache, au dreptate.Eu nu am invatat dupa Mitrache#-o

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)