avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010

Iata si raspunsul la speta cu conflictul de competenta.Daca citeam si eu site-ul ICCJ....#-o

[ link extern ]
"Aşa cum rezultă din dispoziţiile art. 43 C. proc. pen., există conflict negativ de competenţă când două sau mai multe instanţe îşi declină pe rând competenţa, una în favoarea celeilalte.
Când foloseşte termenul de „instanţe” în art. 43 alin. (1) C. proc. pen., legiuitorul se referă numai la instanţele judecătoreşti, prevăzute în lege, care pot fi de categorii diferite - civile şi militare - sau de grad diferit - judecătorii, tribunale, curţi de apel - ori de categorii şi de grade diferite: judecătorie şi tribunal militar teritorial.

În aceste condiţii, sub nicio formă, nu există conflicte de competenţă (negative sau pozitive) între secţiile aceleiaşi instanţe judecătoreşti."
De pe site-ul ICCJ ar fi indicat sa citesti ....daca citesti din carti iti vei insusi punctul de vedere al autorului care poate nu e in concordanta cu cel al "onor magistratilor" intantei supreme... si astfel sa gresesti la examen.Ti-o spune un om patit...daca tot vrei spete...eu am citit Nicoleta Cristus si Carmen Damian... dar cam pe toate le gasesti si pe site-ul ICCJ
Ultima modificare: Marți, 23 Martie 2010
sendre, utilizator
am scris mai sus - spetele de pe site-ul ICCJ
ENGFULL a scris:

nu te risca
e vechi
si ultima editie mai are scapari .... dar cea din 97
si in plus , mie cel putin , imi este f greu sa urmaresc o carte si sa fiu mereu atenta daca e modificata , tr sa lucerzi in pararlel si sa-ti faci modificarile

Asa ma gandeam si euX-(
Nu stiu ce faceti voi, dar eu ma duc sa iau aer un pic ca nu mai pot#-o

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)