avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
ENGFULL a scris:

inseamna ca ei stat pe acelasi rand cu mine :D

Ei, ce mică e lumea! =D> Eu am fost al treilea de la stânga la dreapta. Tu?
si spete de pe unde cititi?
la civil si procesual civil m-am descurcat onorabil 4 din 5,Dar la penal si procedura m-au indoit.X-(
prima de la dreapta
nu tu ai avut telefonul mobil pe geanta mea?
Ultima modificare: Marți, 23 Martie 2010
ENGFULL, utilizator
sendre a scris:

ce nota ai avut zz-man?Ne spui si noua? sa te trecem in lista...

Eu nu am luat niciodată foaia cu răspunsurile corecte la sfârşitul examenului pentru că nu am obiceiul să verific imediat. Când am dat prima dată am fost atât de dezamăgit că am picat şi am aflat lucrul ăsta la doar câteva ore după examen. Prin urmare, pentru a-mi păstra un moral ridicat, prefer să las cele câteva zile cu speranţă şi să nu ştiu punctajul. În noiembrie am avut 63 iar acum presimt că voi trece de 70 pentru că m-am pregătit mai bine. Apropo - am optat pentru procurori.
ENGFULL a scris:

prima de la dreapta
nu tu ai avut telefonul mobil pe geanta mea?

Nu, nu am fost eu. Îmi pare rău că nu te-am reţinut, dar lasă că poate ne-om întâlni la testarea psihologică. :D

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)